Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nils Bloggerson

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton (2013.02.09.) 14 órakor egy interjút készített velem Gyuri bácsi a Civil Rádió Hétpecsét című műsorában. A 2 részletben feltöltött [~45 perces] interjú innen meghallgatható: http://www.civilradio.hu/archivum.php Hétpecsét [eddigi Hétpecsét interjúk…..
Revenge of the Sith... Avagy: egy keresztény koncepciós per igaz története. A főszerepben: K.B. körzetfelvigyázó és néhány gyülekezeti vénLong, long time ago... Valahol egy messzi-messzi spirálgalaxis Nap nevű csillaga körül, attól harmadikként, keringett egy kék színű bolygó.…..
A meghallgatás témája A lelkiismereti válság című könyv elolvasása, az ún. hitehagyott oldal látogatása. A már említett szent szellem szerepe - ez a fő téma. Ha tudtok segíteni, hogy érvelésem még hatásosabb legyen megköszönöm. világitótest..
(Az élet, mint egy hullámzó tenger. Nem tudni idővel hová sodorja az embert vagy kit, mit sodor melléje. Néha áttekintem a régi iratokat... Na, nem olvasom el mindegyiket... Csak a fő mappák és almappák neveit. Esetleg egy-egy fájl nevét. Talán felesleges, néha fájó nosztalgia...…..
Nils Bloggerson 2013.01.25 17:10:28
Nils Bloggerson 2013.01.25 20:20:48
Mi történt 2012-ben Jehova Tanúi szervezetével? 2012. január 10-én ezt a jegyzetet írtam, mit sem sejtve az év későbbi történéseiről: "az őrtorony utolsó erőivel tartja magát mert akiket küldenek harcosokat azokat sorra kiszabadítjuk. Egyre kevesebb bevethető szellemi ember…..
Nils Bloggerson 2013.01.21 17:20:11
@Virago_1000: @Inspicio:
Miben válogathat a legényember? Depressziós és skizofrén testvérnőkben? Esetleg az idegi alapon leszázalékolt testvérnők között? Vagy a gőgtől a büszkeségtől (veled szóba sem álló)pöffeszkedő úttörő testvérnőkben?
Olyanokban, akik akiknek akkor vagy valaki, ha gazdag vagy?
Elismerem, hogy vannak nagyon normális testvérnők, de nekem nagyon, nagyon, nagyon rossz tapasztalataim vannak. Szeged környékén legalább is.
Ha Jehova szent szelleme irányítja az Őrtorony Társulatot, akkor miért olyan lassú az új fejleményekről történő információnyújtásban?  2012 minden bizonnyal egy nagyon eseménydús év volt az Őrtorony Társulat számára. Nem csupán felfedték a “Hű és értelmes rabszolga” magyarázatának egy teljesen új…..
Nils Bloggerson 2013.01.20 21:49:37
@küzdős: Ezért nem megyek én sem mostanában Csepelre.
Lesz klíma, de nem fog működni. Ven fűtés, de az sem fog működni. Kell adomány, de akkor sem fog semmi működni. :-) Hehehe
Búcsúznak a fiatalok!!! Kedves jelenlegi és volt testvéreim, valamint azok a személyek, akik őszinték magukhoz!!! Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek az, hogy a gyülekezetekből eltűntek a fiatalok! Elsősorban azokra gondolok, akik már nagykorúak lettek, vagy a lázadó kamaszkorba…..
Virago_1000 védőbeszéde, amit a bírói bizottság előtt mondott el: » Védőbeszéd «..
Hónapokkal előtte elolvasván az első részt rám tört a DéjaVu érzése - pedig az első cikk írójától több száz km lakom, gondoltam most a hosszú téli éj alkalmas, hogy elővegyem a papiruszt, íróvesszőt s megírjam a saját tapasztalataimat. Egy mozielőadásra hívlak…..
Sziasztok! Szeretnék egy furcsa kérdést feltenni az olvasóknak mégpedig azt, hogy kinek és miben változott meg az élete miután elhagyta a JT egyházat. Tehát konkrétabban történt e ekkor valami szörnyűség az életetekben? Vagy drasztikus változás állt e be vagy minden jobb lett…..
Az Őrtorony Társulat elismerte, hogy katasztrofális következmények nélkül nem tud 17,3 millió dollárt készpénzben előteremteni Napvilágra került a nagy áttörést jelentő Candace Conti eset egy újabb érdekes fordulata. Amint egy előző cikkben már elmondtuk, jogi vereségüket…..