Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Tea

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez a történet tavaly nyáron történt meg velem, az egyik pesti bárban ahol a barátnőm mixerként dolgozott. Kóstolgattam az általa készített koktélokat. Meleg nyári délután volt.Már vártam, hogy végezzen, és mehessünk készülődni, aztán este partyzni.Egy kb 20 évvel…..
Dupla kritika! Vilosét Ramizé követi! (A szerzők elnézést kérnek a cikkben előforduló erős kifejezések miatt, de nem volt alkalmuk kigyomlálni ezeket, mert lejárt a sétaidő és a kedves, megértő ápolók visszakísérték őket a doktor úrhoz.) Több évtizedes pályafutásom…..
Emese és Csaba fényképe végképp meggyőzött minket arról, hogy jó ötlet legújabb pályázat-tervünk. És mivel tudjuk azt is, hogy olvasóink minden vágya cukiság pólóhoz jutni, ezennel kihirdetjük cuki cukiságolvasó versenyünket!A dolog egyszerű: április 30-áig küldje be…..
Kedvenc mozgóképszerkesztő kollégánk, Kodiak találta nekünk ezt a vérszomjas harci cicát. A videót érdemes nagy hangerőn figyelni, mert az a fura háttérzaj, az bizony a dorombolás. ..
Folytatjuk a történetet, pont ott, ahol abbahagytuk, azaz Alex a kompbaleset szenvedő alanyainak hozzátartozóit nyugtatná, mert a Nagyon Sokat Pofázó Rezidens erre is képtelen, Yang büntiből Burke betegeit pesztrálja, mert így talán megtanulja, hol a helye, Izzie egy két kocsi közé…..