Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El gombos

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden ami paleo Az első. 2015.04.09 22:06:13
Sziasztok! Ez az elsö blogom elsö bejegyzése kérek mindenkit tekintsen el a hibáktól az elején. Paleo recepteket szeretnék megosztani az egyre nagyobb számú paleos-al. Hetente többet is fel fogok tenni. Elöre is köszönöm...
Ez a poszt az eggyel korábbival olvasandó. A "baloldallal" kapcsolat végtelen szkepszisem ellenére leírom, mit  kellene tennie a Mesterházy-féléknek, ha hatalomra akarnának jutni. Hozzáteszem, abban sem vagyok biztos, hogy akarnak, vagy komolyan bíznának abban, hogy tudnak. De…..
Úgy tűnik a hírös magyar kettős mérce nem áll meg Trianonnál, és a magyarosításnál, már popsit sem úgy fog a magyar, mint a szlovák. Az egyik már meg sem történt, a másik meg tahó paraszt. Szexuális zaklatással és rasszista támadással vádolták meg Hetényi Zoltánt, a…..
El gombos 2013.04.02 17:42:51
@Kurtz ezredes: szeringem hagyd a fickot. csak provokal, ez a cikk nem szol semmirol,egy szlovak meg egy magyar is megfogta egy no segget. errol kepes volt irni, raadasul a magyarsportagat kormany a kormany kiemelten tamogatja! Tehat minden magyar rasszista ez ennyi. Szot sem erdemel.
A magát „demokratikus ellenzék”-nek nevező baloldal kormányváltásra készül 2014-ben. Szinte már tényként van kezelve, hogy itt bizony 2014-ben menni fog a Fidesz, lesz új Alkotmány, jogállam, jólét, haverok, buli, bantha. Már csak ki kell várni. – Ha így folytatjuk, akkor…..
1000 leütés Kövér 2012.12.22 15:46:38
"Némely parlamenti képviselőről, különösen LMP-s és jobbikos képviselőkről, az a meggyőződésem, hogy mentálisan nem nőttek fel" - fogalmazott Kövér László az MTI-nek, és arról is beszélt, hogy 2014-től háromhetente fog ülésezni az országgyűlés, valamint reagált Sólyom…..
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..