Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokéremtisztelettel

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozigépész nem érek rá 2010.02.06 17:21:00
Télleg nem érek rá gyerekek, az akvaparkba vagyok!..
Nem a Milan és a Juventus, vagy az Inter ellen kell megnyerni a bajnokságot, hanem a Lecce, meg a Catania-féle csapatok ellen. A dolgos hétköznapokon, nem akkor, amikor 70 ezer ember van kint, újságírók, siker, pénz, csillogás… akkor kell nyerni, amikor az embernek tele a töke,…..
Félrefordítások Nicosiai saláta 2008.09.16 12:31:00
Végre nem csak filmes és angolos félrefordítás következik, Nike jóvoltából:Tetszik a blog, és ugyan filmes félrefordítással nem szolgálhatok, mivel csak félfüllel filmezek, ellenben egy Nizzai salátás dobozon jött szembe a magyar felirat: Nicosiai saláta (ugyebár franciául:…..
Nou San Trafford Már megint... 2008.09.10 12:50:00
Mi is nehezen tudtuk túltenni magunkat azon, hogy a fiatalok beleszaladtak a késbe Belgrádban, ez talán írásunkon is látszik, de hát nehéz egy ilyen esemény után a magyar labdarúgással foglalkozni. Hogy ne mindenki kesernyés szájízzel, eleve félrészegen bontogassa a szotyoládét…..
Nagyon sok félrefordítást küldtetek be, ezek közül következik most egy válogatás:Tob:Az egyik hátborzolós félrefordítás sok filmben, és pl. a Jóbarátok/Friends sorozatban a pathetic. Ami magyarul szánalmast jelent. De mindig patetikusnak fordítják, ami egészen más jelentéssel…..
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
A Zugügyvédhez most jutott el a videó, amelyen Torgyán doktor fejti ki sajátos véleményét az igazságszolgáltatásunk működéséről. Különösen a riporteri teljesírményt érdemes megfigyelni, de a csendek is beszédesek...
Nem rendzavarók, garázdák és károkozók azok az ellenzéki honatyák, akik tavaly februárban elkezdték bontani a Kossuth téri kordont, így döntött a bíróság. Az indoklás szerint a képviselők nem a rendőri intézkedést akarták ellehetetleníti, pusztán egyet nem értésüket…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Az alábbi történet több mint tanulságos, és bárki, aki vállalkozó belefuthat egy ilyen történetbe. Nem biztos helyről számlát befogadni gazdasági orosz rulett manapság, mégis sokan hisznek még ebben a sportban. Egy tetemes adóbírság mindenesetre még mindig kedvezőbb, mint egy…..
A magyar válogatott az utolsó előtti helyet csípte el az Eb-selejtezőn. Akárcsak a 2004-es, 1996-os, 1992-es vagy 1984-es sorozatban. Akkor most Buzsáky az új Nyilasi vagy Juhász Roland az új Dragóner? Az első három ellen most először nem szereztünk pontot, de 1986 óta most…..
nokéremtisztelettel 2007.11.24 11:47:19
1. Teccik a cikk, főleg a két uccsó bekezdés.
2. Viszont nem az a baj, h hány pontot (nem) szereztünk az előttünk végzett csapatoktól. Pontosan ezért végeztek előttünk. A baj a sokat emlegetett ranglista. meg a kalapok.
Így, meg úgy, hűha, bekerülünk a 3.-ba. Oszt nem. De mind1 is, hiszen akkor is legfeljebb 3. helyen végezhetnénk, az is mind1.
Mert ugye: a '97-es 2 "naccerű" jugó meccs óta tétmeccsen (vót belőle 48) mindössze 2x vertünk meg a listán előttűnk álló csapatot (Bosznia oda-vissza).
3. Döntetlenek: ebben Bicskei, Gellei, Matthaus is sokkal jobbak voltak, mint a VP. És az 1 pontok bizony számítanak.
4. Fiatalítás: na ettől pattintom fel az ereimet. Eccerűen nem igaz. Matek: a hírös máltai meccsen átlagéletkor: 26.0909, cserékkel együtt: 25.9285.
A VP-féle "legjobb" csapat átlagéletkora: 23.6363, cserékkel együtt: 24.0714.
Ha a kapust meg levesszük (oda "öregebb" a jobb, általában, mondjuk anno Casillast kivéve mindig és mindenhol), akkor meg 25.6153, ill. 24.0769 .
Ez hol a f*szomba akkora fiatalítás? Most akkor VP meg a többi mutyizó főnök hazudozik, v a 4 alapműveletből 2 nem működik?
Akkor beszéljenek fiatalokról, ha nem 1 (Vass) lesz kezdő, 1 (Filkor) meg kap néha 5 percet. Hanem ha egyébként U21 korú, v abból éppen
kiöregedett lesz az egész csapat, 1-2 "öregebbel". Az említett 2-n kívül ma ilyen 21-22-23 évesek vannak kezdőben v állandó cserében:
Csizmadia (?), Tőzsér (vkp.??), Vaskó (még elmegy), Vadócz (?), Dzsudzsák (én semmire
se tartom, de ezzel lehet 1edül vok), Priskin (még elmegy).
Ennyi. Ez még fél csapat sincs. Hol vannak tehát a soxor emlegetett fiatalok?
Németh K., Hrepka, stb.?
5. "Idő kell, az út elején járunk." Ja idő kell, h újra felfogja mindenki, h ugyanott állunk, v még rosszabbul, mint akármikor az elmúlt 10-15 évben.
Éntőlem ugyan ez a szövkap ne kérjen időt. Arra való az utánpótlás, mindenhol a világon.
Most 30 vok, nem 50 évesen akarok kijutni szurkolni világversenyre. '98-ban majdnem sikerült. Mi lett a vége? Az "utca embere" le akarta őket zavarni a bányába, ha visszaemlékszünk.
Most meg uccsó előtti hely, Máltát megelőzve (1x persze nekik is megvótunk).
És örüljek. Na MLSZ, na drágalátos szövkapúr, húzás a pitch-be! Elég vót!
Ezt az eredményt BÁRKI el tudja érni!
6. "Szerethető csapat". Na ez még a "prostituált teremtő létesítsen veletek szexuális kapcsolatot
orális úton" mondatot hozza ki belőlem.
Azért mert NÉHA futnak? Mert NÉHA hajtanak? Mert NÉHA ügyesen, jól passzolnak?
Mert nagyjából 60 percig ott tudnak lenni erőben meg fejben?
Nem ez a dolguk? Nem ez az életük?
Énnekem meg az, h szeretem a válogatottat és szurkolok a mi kutyánk kölykének.
Ennyi. Ha sz*rok, akkor is. Jugók, Liechtenstein, Málta, Moldova ellen is.
Csak sajnos a foci úgy lett kitalálva, h gólra játszák. Bizony. És nincs olyan, h jól játszva kaptunk ki, mert aki kikap, az rosszul játszik. (Kivéve, h nyilvánvalóan, kirívóan szándékos bírói csalásról van szó. De ez nagyon ritka. Törököktől sem azért kaptunk egy hármast, hanem mert összeestünk. Biza.).
Szépen játszva ki lehet kapni. De "jól" játszva nem.
7. Kicsit hosszú lett, sorry.
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..