Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazacable

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Egyszer már írtunk arról, hogy a Sigur Rós Kjartan Sveinsson nélkül indult turnéra, mivel a multihangszeres zenész a saját dolgaival akar foglalkozni. Most kiderült, hogy Sveinsson már nem csak szabin van, hanem végleg kiszállt az izlandi zenekarból, így a Sigur Rós most…..
Makám - Robinzon Kruzo(Z Paraván) A Makámot jól ismerjük a világzene felől, a nyolcvanas évek eleje óta jelen van a hazai színtéren. Több korszakot is megélt már, de két nagyot legalább, az egyik az első másfél évtizednyi kortárs és keleti zenei motívumokat sajátos…..
Volt már itt a Lángoló Gitárokon egy elég viharosra sikerült Emil Rulez-dalpremier, úgyhogy nagy várakozással nézünk elébe, hogy ugyan a teljes lemez mekkora reakciót vált majd ki az emberekből. Most ugyanis bemutatjuk a hét év szünet után megjelenő új Emil Rulez-albumot, a…..