Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikuyome

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újkeletű, és manapság már nem is ritka, hogy valaki lakberendező és dizájner segítségével alakítja ki otthonát. Ha szerencsénk van, az együttműködés eredménye egy csodálatos tér, mely praktikusságával hosszú éveken át szolgálja lakóit. Ebben a posztban összeszedtük…..
Nikuyome 2015.01.20 16:53:27
@TheRminator: Lehet már évek óta árulják, és több blogon is ki volt rakva(városban.blog stb..). Talán engedni kéne egy picit az árból, meg szerintem túl fiatalos, és huszonéveseknek nincs 60 milliója.
Érheti jó néhány kritika a DC háza elejét, ha filmekről beszélünk. Ezen a téren tény és való, hogy a Disney energiaforrásai és időzétései messzemenően verik Batmanéket. Van azonban egy terület, ahol a DC a Warner Brothers-el karöltve verhetetlen, ez pedig az egész estés rajzfilmek világa. Hiszen,…..
Jay Oliva továbbra sem tud hibázni, ugyanis az idei évben is elhozta nekünk azt a DC Comics rajzfilmet, amire bátran csettinthetünk elismerően. Oliva ráadásul a Batman - Assault on Arkham névre keresztelt rajzfilm keretein belül két legyet is ütött egy csapásra, hiszen amellett, hogy…..
Örömel jelenthetem, május a tesztcikkek hónapjának ígérkezik, hetente legalább egy lesz belőle, ennek a felvezetője lesz ez a mostani. Kalandos történet volt hozzájutni ehhez a csodához, aztán érdekes volt üzembe helyezni, de aztán szép lassan megszoktuk, és ahogy ez…..
Monty blogja FILM: Sabrina 2014.03.24 00:05:00
Szerelemben mindent szabad Bár több klasszikus Audrey Hepburn-filmet bemutattam már itt, a Sabrina mostanáig kimaradt a sorból, pedig korai karrierjének - illetve világhíres ruhatárának - meghatározó szerepe volt ez is, ráadásul két szupersztárral is együtt játszhatott.  A…..
A megfelelő táplálás mellett  a kutyáknak is rendszeres fogápolásra van szükségük azért, hogy ne alakuljon ki náluk fogkövesség, ínygyulladás és rossz lehellet. Elvben jól hangzik, hogy hetente kétszer fogat mosunk a kutyának , a gyakorlatban ez sokszor nem kivitelezhető.…..
Egy újabb alkotás a sci-fi évéből, és egy újabb alkotás melyet lehurrogtak a kritikusok. Valahogy nem akart összeállni a dolog a 2013-as esztendőben a sci-finek, mert bár én a legtöbbjüket szerettem, de globálisan nézve nem igazán voltak sikeresek. Az Oblivion kapott hideget és…..
Nikuyome 2014.03.08 14:01:00
@REMY: Én is ugyanezt tapasztaltam, eszméletlen sok embernek nem jön be a gravitáció, talán többnek mint ahánynak tetszik. Épp ezért nem mertem megnézni.
Sokáig halogattam az első részt, mert féltem, hogy egy nyálas tini történetet kapok az arcomba, de tévedtem, méghozzá olyannyira tévedtem, hogy a film megtekintése után elismerően tudtam csak csettinteni, mert tetszett. Ugyan az első rész még messze volt a tökéletestől, de…..
Óriási felháborodást keltett, amikor bejelentették, hogy remake készül az Oldboy című filmből. Ez nem is csoda, hiszen óriási rajongás övezi Chan-wook Park filmjét, amit mellesleg az egyik legjobb ázsiai filmként tartanak számon. Én személy szerint nem vagyok fanatikus rajongója…..
2008.01.01 - Sandra Nilsson 2008.02.01 - Michelle McLaughlin 2008.03.01 - Ida Ljungqvist 2008.04.01 - Regina Deutinger 2008.05.01 - AJ Alexander 2008.06.01 - Juliette Frette 2008.07.01 - Laura Croft 2008.08.01 - Kayla Collins 2008.09.01 - Valerie Denise Mason 2008.10.01 -…..
Monsieur Gustave (Ralph Fiennes) összeszűri a levet egyik (igazából majdnem mindegyik) idős vendégével, Madame D-vel (Tilda Swinton), akit hamarosan holtan találnak, és ezért őt teszik felelőssé. A bajban Gustave csak frissen felvett londinerjére, Zéróra (Toni Revolori) számíthat.…..
Nikuyome 2014.02.08 13:44:52
@kaamir: Én is valahogy így érzek a művei iránt, egyszerűen nem tudom végignézni. Általában a félénél már azt mondom magamban mi ez a szar. Volt, hogy többen néztük az egyik filmjét de egyöntetűen mindenki azt mondta kapcsoljuk ki. Egyáltalán nem értem, hogy miért kap ilyen magas pontot az összes filmje, meg miért kultikusak.
Dübörgő motorok, Ausztrália végtelennek tűnő országútjain száguldozó izomautók, az egyik lopott, a sofőr pedig egy őrült bűnöző, ám az őt üldöző rendfenntartók sem épp szokványosak. A kegyetlen hajsza végére aztán egy szófukar, leginkább westernhősre hajazó karakter tesz pontot, Max Rockatansky,…..
Csontos Sandra, fiatal kereszténydemokrata a Helyi Témának adott interjújában elmondja, hogy talicskával hordta a könyveket megsemmisítésre, valamint politizált az iskolában. A hölgy korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy besétált a Corvinus Egyetem aulájába társaival,…..
Nikuyome 2014.01.30 13:31:55
@xunilo:+1
Egyetértek a megjegyzéseddel azt az egy dolgot kivéve, hogy csak alja munkákban dolgoznak magyarok kint. Egyébként meg nem tudom mi lesz itt, fidesz ugyanolyan tolvaj mocsok szar mint az mszp volt, vagy még rosszabb, ez az ország pusztulásra ítélve. Azbej Tristan( milyen név ez?:D) meg ugyanolyan kétszínű alja ember mint Gyurcsány, Orbán meg a többi elvtárs, Izraelből papol, hogy gyere haza kapsz túró rudit .

Na megnézem az ATV-s adást, mit alkotott Csontos Sandra SZIE egykori hallgatója.
Nikuyome 2014.01.30 14:05:34
@Azbej Tristan: Aha, tehát Izraelből segítesz a hazatérőknek.:D Nekem inkább úgy tűnik, hogy te most mentél haza. Beütöttem a neved a googliba, az egyik cikk alatt írtad, hogy hazajött 200 ember a fél millából, ez ám a siker.
Nikuyome 2014.01.30 14:31:31
@Azbej Tristan: Ma még senkinek, és te hány emberen segítettél ma? Tényekkel igazolva kérném. Nem olvasok kurucot, csak a google által feldobott cikkekbe olvastam bele, ahol 90%-ban kritizálnak a hozzászólók. Nagyon nem tetszett az ottani hozzászólóknak, hogy leléptél Izraelbe.
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Oké… most már kijelenthető, hogy Jay Oliva a képregényrajzfilmek koronázatlan királya! De miért is?! Hát azért, mert egészen elképesztő, amit a 2012-es Batman – A sötét lovag visszatér óta művel. Egyrészt azzal a két részes rajzfilmmel megalkotta a DC Comics/Warner legjobb darabját, másrészt a…..
1981.01.01 - Karen Elaina Price 1981.02.01 - Vicki Lynn Lasseter 1981.03.01 - Kymberly Herrin 1981.04.01 - Lorraine Michaels 1981.05.01 - Gina Goldberg 1981.06.01 - Cathy Larmouth 1981.07.01 - Heidi Sorenson 1981.08.01 - Debbie Boostrom 1981.09.01 - Susan Smith 1981.10.01 - Kelly…..
Nikuyome 2014.01.12 19:13:20
Ez egy olyan kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, mivel az ember társas lény, nem szeret egyedül élni. A jó házasság viszont egyre inkább álomnak tűnik, ha a válási statisztikákat nézzük. Miért van ennyi válás? Mert nem a megfelelő partnerrel házasodnak az emberek. A…..
2012 minden tekintetben nagyon erős év volt, így vígjátékok terén is nem egy emlékezetes darab látott napvilágot ( Amerikai pite: A találkozó, Ted, A diktátor ). Idén azonban elég szegényes a komédiák színtere. Befejeződött ugyan a Másnaposok trilógia, viszont a zárórész…..
Az, hogy építési telkeket hirdet egy önkormányzat a Helyi Témában, elég megszokott dolog. Az, hogy ezt egy másik kerületi kiadásban teszi, már kevésbé. Olyat meg még végképp nem láttam, hogy diszkréten célozgasson egyik kerület vezetése a másiknak egy…..
Nikuyome 2013.12.06 11:28:37
@kroky61: Én ott fociztam gyerekkoromban, nekem nagyon nem tetszik, hogy földarabolták.

Mátyásföld a legjobb hely pöstön, itt soha sem kötöttek belém, meg raboltak ki. Kőbánya, 7, 8 ker, Zugló, Csepel, Békásmegyer. A legtöbb helyen ki akartak rabolni cigányok, vagy kést fogtak rám, belémkötöttek, itt Mátyásföldön soha, pedig 2 éves korom óta itt élek, több mint 20 éve. Mondjuk mindenki hülyének nézte a szüleimet, mert egy sokkal eliteb budai helyről jöttek, de hát az egy lyuk lakás volt. Természetesen zokszó nélkül lelépnék az eliteb zöldövezeti panorámás budai kerületekbe, csak nincs 50-100 misim.
A kezdetektől fogva hangoztatjuk, hogy nem specifikusan az Orbán-kormány ellen vagyunk, nem ezért jöttünk létre, és akkor sem fogunk feloszlani, ha nem ők lesznek hatalmon - beleszólási követeléseink a mindenkori kormánynak szólnak, így mindenkor hallatni fogjuk a hangunkat. Ezt…..
Nikuyome 2013.01.27 15:30:50
@Khonsu: Ez egy remek hozzászólás. Remélem Szanyi úr válaszol.
Egyelőre még távolinak tűnik a döntés, a szerdai sajtóhírekben mégis felmerült a 13. havi nyugdíj újbóli bevezetésének ötlete, amely szerint kormányzati berkekben nemcsak játszanak a gondolattal, hanem háttérszámításokat is végeznek. Az intézkedés költsége éves szinten…..
Nikuyome 2013.01.10 12:27:43
@komissarlajos: Megérdemled fater. A Pintérnek miért ilyen fos a nyugdíja? Az anyám legalább kétszer annyit kap most 41 év banki meló után, sőt nem sokára megkapja édesapám után az özvegyit is, aki vezető volt szintén bankban. Egyébként szerintem egyik párt sem mer a nyugdíjasokkal packázni, mert akkor buknának.
Jó, tudom, itt az ész már meg sem áll, mit nekünk egy kis cenzúra, a közmédiának hazudott pártcsatornák rég így működnek: aki barátunk, mehet, de ne mondjon bármit, aki nem barátunk, azt meg kikockázzuk, letagadjuk, nyilatkozatát elferdítjük. Most történetesen…..
Nikuyome 2013.01.04 13:10:58
@clegane: Nem azért dögöljenek meg, hanem azért mert kétszínű szemétládák, egy aljas nép. Ja nyilván a húszas éveim elején már bankigazgatónak kellene lennem.
Ne tedd a hülyét, rabszolgáknak tartotok minket? Mintha nem tudnád, hogy tévében csak zsidók dolgoznak. Egyébként oldalról látni, honnan a francból jött ennyi izraelita, azt nem tudom.
Nikuyome 2013.01.04 13:13:51
@Aureliano Buendía ezredes: Nem erről van szó, a tv-ben igenis zsidók dolgoznak, kisajátítanak szektorokat.
Nikuyome 2013.01.04 13:27:46
@MetroGoldwinMayer: Till Attila nem zsidó? Ő szerintem keményen zsidó, akkor hogy tarthat előadásokat a zsidó közösségi házban zsidóknak? Láttam, egyszer véletlenül arra tévedtem.