Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipper

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes térélmény Nico Vink kerékpáros szabadtéri downhillezése, abban a formában, ahogy egy norvég cég megörökítette videón. A felvétel különlegessége, hogy a kábelkamera 500 méteren keresztül kíséri a biciklist a pálya mentén, leginkább magasan felette. A filmet…..
pipper 2012.11.30 16:22:58
@Németh András:"mi a hiányosság az agyadban hogy kattant embereket győzködsz?"
Ez látod jó kérdés. Nem is tudok rá értelmes választ. Ritkán kommentelek, nagy a tűréshatárom. És akkor sem a szélsősőges őrültségeket hangoztatót akarom meggyőzni. Inkább a többi olvasónak szól. Nehogy valakinek rossz érzése legyen ezek után, amikor egy kupac földet arrébb lapátol.
pipper 2012.12.03 00:30:11
@Németh András: Blog.hu-t ritkán olvasok, ezért tényleg lehet hogy itt még nem szóltam hozzá.
Hogy mivel akasztottál ki? Olvastad a többi kommentet is, nem csak én rökönyödtem meg.

Lehet hogy csak rosszul fogalmaztál, és valahogy másképp gondolod, vagy csak egy részét írtad le. Ez elképzelhető, mert egyébként nem értem hogy mit nem értesz a válaszokon. Mert ha máshol is hasonlóan hangoztatod az álláspontod, akkor már rég hozzászokhattál volna a reakciókhoz.
A rendszerváltáskor azt gondoltuk, hogy a szabadság vagy létezik, vagy nem. Manapság szembe kell néznünk azzal, hogy a szabadságnak fokozatai vannak, és Magyarország 2012. november 26-án, a választási regisztráció elfogadásával kevésbé szabad ország lett. A választási…..