Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozgor

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Demokraták! Ébresztő!   Itt van a „több mint rendszerváltás”, avagy „a jövő elkezdődött”?Nem kell április 11-ig várni? Az előző húsz évet én demokráciaként éltem meg! Létrejöttek a pártok, szólásszabadság van, véleményemet…..
bozgor 2010.04.02 14:23:42
Kedves honfitársam, Halali!

Ne lepődjön meg azon, hogy honfitársamként szólítom, liberális lévén nekem ez természetes. Egy országban bizony mindenféle emberek születnek és mindannyiuknak természet adta joga az élet, a boldogulás hazájában.
Adva van persze az a lehetőség is, hogy mindenki gondolkodhasson.
Kár, hogy Ön ezzel nem él.

Úgy látom, hogy azok az információk, melyek Önt elérték, azok súlyosan megmérgezték a lelkét. Most meg kell említenem néhány olyan dolgot, melyet Ön axiómaként kezel, pedig hát éppenséggel ezek nem helytálló dolgok.

- Budapest romokban?
– tennivaló van még sok, de, hogy romokban? Valóban nem lát fejlődést?? Sajátos látászavar ez.
- Az ország eladósodást a liberálisok okozták?
Nem, ez nem így van.
Az az elvárás, mely mindent ingyen kíván az „államtól” , de a terhek viselésében nem vesz rész, ez okozza azt, hogy sokkal többet költünk a megtermelt értékeknél. (De gondolom Ön is ragaszkodott teljes körű és ingyenes orvosi ellátáshoz…)
- Ártatlan emberek azok, akik közintézményekre támadnak, gyújtogatnak?
A rendőrök azért vannak, hogy megvezetett dühöngők erőszakoskodjanak velük?
Szerintem nem.

Nem fecsérelem tovább az időt az Ön mérgezett lelkére, fantazmagóriáira; kívánom, hogy közös hazánkban éljen tisztességesen, boldogan.
Ha mindenki elvégzi a saját feladatát, akkor a haza értékesebb lesz; az oktalan gyűlölködés nem visz előrébb.

üdvözlettel

Bozgor
Véget ért  a kampány. Ez egy kampányblog... írtam néhány hete, hónapja. Most így kezdődne: ez egy személyes politikus blog. Azoknak szól, akiket érdekelnek ferencvárosi problémák, ügyek. Azoknak, akik elfogadják, hogy ez egy liberális, SZDSZ-es politikus blogja. Azoknak,…..
bozgor 2010.02.16 14:58:00
@székelyrobi:
Látom már, hogy hiába írok, (annak aki ly-al írja az ideje szót , annak biztosan hiába ), de nem állom meg szó nélkül.
.
A fénymásolós mószerolás az nem sikerült; az SZDSZ tisztán került ki a mocskolódásból.

Van azonban más kérdésem: vajon az ajánló szelvények gyűjtését azért írja elő a törvény, hogy az összeset megkaparintva ne maradjon kihívója a a fidesznek?

Ez lenne a demokratikus hozzáállás? Véleményem szerint nem ez volt a cél.
Jaj annak az országnak, akinek ilyen gondolkodású vezetője van.

Azt meg nem tudom, hogy véleménye szerint mennyit keres egy "megélhetési politikus". Szerintem ezen a szinten csak annyit, hogy még jó sokat kell dolgozni a megélhetésért és a párt támogatásáért.

Kívánom, hogy éljen tisztességesen, mint a székelyek nagy többsége.
 Ez a rövid beszéd 2009. október 16-án hangzott el Debrecenben a "Van kiút" konferencián."Tisztelt egybegyűltek   Debrecenbe, mindig egy kicsit haza jövök, hiszen 1944-ig családom Hajdúsámsonban élt és innen a gettóból menekültek fel édesanyám és…..
bozgor 2009.11.11 12:48:40
@Nemfoglaltnicknév:
A hozzászólásod érzelmi indíttatású, semmilyen valós elemet nem tartalmaz.
És mint ilyen, értékelhetetlen.

Gondold csak meg, mi lenne, ha egy diktatórikus irányítású párban bárki is ellentmondana a Vezénylő tábornoknak?? Még elgondolni is képtelenség.

Aztán gondolj bele abba is, hogy mi lenne, ha egy állam felmondaná a vállalt kötelezettségeit.
Bizony teljesen lehetetlen helyzetbe kerülnénk, elszigetelődnénk; számkivetettek lennénk és éhen halnánk.

No, most; mivel te minden bajok okaként a zsidóságot jelölöd meg; gondold csak meg, nem kéne akkor hitet váltanod?

Tudod, Lenin is mondott okosat.
"Tanulni, tanulni, tanulni"
:)
Tarján András blogja Remény 2009.07.12 21:36:00
Az SZDSZ mai elnökválasztása, és a küldöttek többségének véleménye alapján kijelentem: van remény!Az új elnök bátor szókimondása, a rég nem hallott liberális értékek fontosságának hangsúlyozása feljogosít a reménykedésre.A szabadság és szolidaritás pártja…..
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
Sokan spekulálnak, mit is történt a jegybank elnöke és a Fidesz szóvivője között, de mind tévednek. Ez történt valójában: A titkos feltvételen egyelőre csak Kövér Lászlót tudtuk egyértelműen azonosítani, ő az a bajszos pofa az anyósülésen, hátul talán Csányi Sándor…..
Erre már többen nagyon régen vártunk. Most erre sor is kerül, mint megtudjuk a rendezvény program-tervezetéből 19 óra 55 perckor e hét szombatján, 2009. május 23-án a Szent István parkban, ahol ismét, bár burkoltan szocialista pártrendezvényre kerül sor az Európa Parlementi…..
Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Különben is, kevés fecske jött haza. Hiába, válság van. Már a fecskék sem jönnek! A kéksulisok azonban jöttek! Tanítványok, volt tanítványok, szülők, kollégák. Szombaton minden olyan volt, mint eddig! Nézzétek ezeket a képeket,…..
Kedves Olvasóm!Sokak figyelmét elkerülte az eseménynek ennek a része, mindenki csak a két letartóztatott fiatalembert ért sérelmekről beszélt. De senki, vagy legalábbis nagyon kevesen nézték végig azokat a képeket amelyek a helyszínen készültek.Való igaz kiabáltak, igen,…..
bozgor 2009.03.27 09:07:14
Ez egy helyi téma cikk:


"Történészt bántalmazott a volt szocialista képviselő

Több, mint testőr

Fehér Józsefné tizenkét évig volt az MSZP képviselője a kerületben, jelenleg bizottsági tag és az Angyalföldi Szociális Egyesület elnökhelyettese. Az ezüst érdemkeresztes szociális munkás március 15-én nekiesett egy történésznek, mert az Gyurcsány Ferenc távozását követelte.

Nem mindennapi felvétel birtokába került a Helyi Téma, amelyen az látható, hogy kerületünk egykori tekintélyes szocialista képviselője egy fiatalembert bántalmaz a március 15-i Kossuth téri ünnepségen. A Magyar Televízió felvételén jól látszik, ahogy Fehér Józsefné, aki jelenleg a 13. kerületi önkormányzat bizottsági tagja, lenyomja a Gyurcsány Ferenc távozását szavakban követelő fiatalember fejét és leveri a szemüvegét. Fehér Józsefnét nem vitték el a rendőrök bántalmazásért, Hernády Zsoltot azonban hét órán át étlen-szomjan benntartották a Gyorskocsi utcai fogdában, meztelenre vetkőztették és megmotozták.

Az eset országos felháborodást keltett, Hernády Zsolt történész feljelentést tett az őt elvezető rendőrök ellen, Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány pedig elismerte, hogy a rendőrök hibáztak, amikor elvitték a történészt és a másik bekiabáló Rosdy Tamás jogászt. A rendőrfőkapitány ugyanakkor azt mondta: a rendőröket nem vonják felelősségre.

Bár a rendőröknek nem, több jogvédő szervezet képviselőjének rögvest az események után szemet szúrt, hogy a bekiabálókat szankcionálták az egyenruhások, a tényleges fizikai erőszakot alkalmazó nyugdíjasokat viszont nem.
-Furcsa, hogy azokat vitték el, akik kizárólag verbálisan adtak hangot az elégedetlenségüknek, nem azokat, akik a fiatalembereket fizikailag is inzultálták. Az önjelölt rendcsináló nyugdíjasok ellen ugyanis nem indult eljárás- mondta el lapunknak Kádár András Kristóf, a Helsinki Bizottság társelnöke.

Az eset pikantériája, hogy az MSZP 13. kerületi szervezetének egy másik tagja, Csonka Beáta utólag beismerte, hogy ő volt az, aki kezével betapasztotta Hernády Zsolt száját, hogy az ne mondhassa el véleményét a miniszterelnökről. Meglátása szerint ezért köszönet járna neki, hiszen éppen a hangoskodó érdekében cselekedett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az MSZP 13. kerületi szervezete hogyan reagál egyik prominens bizottsági tagjuk, volt képviselőjük botrányos viselkedésére. A helyi SZDSZ szerint azonban egy önkormányzati tisztségviselő nem engedhet meg magának ilyen viselkedést.
- Elszomorít, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhet. Ez a viselkedés nem méltó egy politikushoz. Úgy vélem, az MSZP-nek mérlegelnie kell, hogy az efféle viselkedés megfelel-e az etikai normáiknak és hogy az ilyen magatartást tanúsító személy méltó- e a bizottsági tagságra–mondta el lapunknak Merker Dávid, SZDSZ-es képviselő.


Ki is valójában Fehér Józsefné?
A jelenleg nyugdíjas hölgy tizenkét végig volt az MSZP képviselője a 13. kerületi képviselő testületben, az angyalföldi 16-os választókerület képviselőjeként. Helyét jelenleg Tóth Péter, Tóth József szocialista polgármester fia tölti be a testületben. Fehér Józsefné nyugdíjazása előtt szociális munkás volt és jelenleg is ő az Angyalföldi Szociális Egyesület elnökhelyettese. A sors különös fintora, hogy pontosan két évvel ezelőtt, március 15-én Sólyom László köztársasági elnök a magyar köztársaság ezüst érdemkeresztjét adományozta Fejér Józsefnének, a 13. kerület nyugalmazott szociális ügyintézőjének. "


Vélemény:
-Nem tartom azt, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága feljogosítana egy nemzeti ünnep tönkretételére, még ha történész is az illető. Az ünnep megzavarása az ünneplő sokaság jogait súlyosan csorbítja!

-Természetesen az ifjú Gárda -mára már megvénült tagjainak ilyen fellépése is törvénytelen , megengedhetetlen.

A XIII. kerületi Önkormányzat 2009. március 12-én megtartott testületi ülésén, a szocialista többség szavazatával erősítette meg a Pozsonyi utca Ipoly utca sarkán lévő telkek értékesítését. Tette ezt oly módon, hogy a szóban forgó két telek egyike jelen pillanatban nem…..
Íme, érkeznek levelek, ami azt bizonyítja, hogy rendőrségünk kicsinyes módon büntet apróságért. Normális országban felhívják ilyenkor az ember figyelmét, és továbbengedik - no de hol vagyunk mi attól....?Gondoltam billentyűzetet ragadok és elmesélem a történetemet, mely még…..
Subba Képrejtvény: kifiaborja? 2007.11.22 16:11:00
A kérdés egyszerű: melyik huszadik századi ikon fia látható a képen? Plusz pont jár az utód nevének megadásáért. Ha nem megy, akkor segítünk. De menni fog. Hiszen ügyesek vagytok. És persze röpke pár perc alatt meg is lett a megfejtés, kukatr és skeach nyertek egy egyéves…..