Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tepertőspogácsa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Tepertőspogácsa 2012.11.30 15:00:13
@Kandeláber:

Kismillió dologra lehetne precedenst hozni a világ különböző részéről, ettől még nem lesz helyénvaló. Gondolom, ha a te hozzátartozódat ölte volna meg egy külföldi, akit aztán kiadunk a hazájának és ott szabadonengedik és hősként ünneplik, akkor is vállrándítva hoznád a francia példát...

A jobbik és az azeriek kapcsolatát pedig szépen szemlélteti, hogy Safarov elengedése után Gyöngyösi fontosnak érezte, hogy személyesen menjen el az azeri nagykövetségre és támogatásáról biztosítsa az azerieket azzal kapcsolatban, hogy elengedtek egy gyilkost. (hvg.hu/vilag/20120907_Jobbik_azeri)
Ez az ember most kiáll ide és az azeri-magyar baráti tagozat elnökeként, továbbá egy olyan párt tagjaként amelynek vezetője iráni katonákat szerente látni a magyar utcákon grasszálni, azon aggódik, hogy vajon más képviselőknek van a közük bármilyen külföldi országhoz - első sorban izraelhez. Mi lehet erre mondani?
Max azt, hogy "mindenki magából indul ki"...
Tepertőspogácsa 2012.11.30 15:14:27
@reálisan:

A liberálisok alatt ugye a Fideszt érted?

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek." - Orbán Viktor, 1989
Tepertőspogácsa 2012.11.30 15:54:25
@safranek:

Én leginkább azt nézném meg, hogy azok akik most bőszen bizonygatják, hogy milyen jó dolog a regisztráció ebben a formában, vajon mit mondtak volna, ha a 2010-es választásokra vezette volna be ugyanezt, ugyanígy az előző kormány.
A II. Orbán-kormány megalakulása óta számos, a közbeszédben „lexekként" elhíresült törvényt fogadott el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen ellenkezőleg, a nem szívesen…..
Tepertőspogácsa 2012.11.30 15:20:47
@Rwindx: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Titeket mi gátol meg abban, hogy MSZP-s listát csináljatok? Vagy a Mandinert, a Nívó blogot vagy bárkit? Hajrá, hajrá, én szívesen olvasnám.

Továbbá ha az MSZP a saját haveri körének alkotott is törvényeket, akkor onnantól legalizálva van ugyanez a tevékenység a Fidesz számára is? Másképp mondom: ha az MSZP kilopta a szemünket is, akkor a Fidesz részéről se zavar titeket ugyanez a tevékenység? Tehát ti tulajdonképpen arra szavaztok, hogy ki lopjon tőlünk és a lopás ténye igazából nem zavar?
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Tepertőspogácsa 2012.11.30 13:44:23
Tepertőspogácsa 2012.11.30 13:47:00