Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEMCSELEKVŐ

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napom nem jól kezdődött. Különösen ha, az órának megfelelően 0:00-tól számíthatjuk a napot. Nálam ez teljesen rendben van, hiszen éjfél előtt sosem fekszem le, és a villanyoltás úgy 1 óra körül szokott megtörténni. Este, pár perccel a lefekvés előtt kezdett el fájni…..
Nem is tudom, talán 1, lehet, hogy 2 napot kihagytam, de természetesen folytatom a leckeírást. Mostanában, persze már jó ideje, azzal foglalkozom, mivel is lehetne felhívni a figyelmét pár száz embernek magamra? Egyszóval, hogy tudnék-e valamit produkálni így öregedő félben, magam,…..
Óra indul! No, lássuk a mai napra szánt szent evangéliumot. Ezt a mondatot azért írtam le, hogy időt nyerjek. Valami gondolat szülessék, aminek kibontásával elkezdhetem a mai házi feladatot. Tessék. Együttélés a társasházban. A dolog úgy kezdődött, hogy kb. 1 évvel ezelőtt, a…..
Ha jól emlékszem, ez a 6. lecke. Odakint 35 fokos a forróság. A mára virradó volt a 2. álmatlan éjszakám. Szinte kóválygok az álmosságtól. Azért nem vagyok biztos benne, hogy el is aludnék, ha meg is próbálnám. Nem próbálom meg. Nem akarom, hogy hozzászoktassam magam a…..
Most jött el a pillanat, amikor folytathatom az írás-tanulást, azaz a folyamatos napi 30 perc írást. Igaz, hogy egy-egy nap kimarad, tegnap is ez történt. Ami szokatlan volt a tegnapival kapcsolatban az az, hogy nem idő netán kedv híján, maradt el, hanem azért, mert egyszerűen…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
Szép idők 3. Írás lecke 2015.11.29 01:00:29
Most úgy ültem le írni, hogy csak annyit határoztam el a „tartalmat” illetően, hogy nem fogom most folytatni a korábbiakban megkezdett gondolatmenetet. Semmi más. Ma sétáltam 1,5 kilométert 26 perc alatt. 13 nappal a szívemben végrehajtott invazív beavatkozás után, az első igazi…..
Szép idők 2. Írás lecke 2015.11.28 23:48:25
A vágy Nos, mi hát az a vágy, az a nagy és igazán óhajtott valami, amiről szólni fogok? Hát (bár az iskolában azt tanították nekünk a tanítóink, hogy „hát”-tal nem kezdünk mondatot), hát szóval, az nem is olyan nagy dolog. Egész életemben meg akartam felelni a tőlem…..
Hallgatói érdek Vak ló vágtája 2013.02.21 11:14:42
Tegnap tovább folytatódott az ELTE BTK HÖK elnökének ámokfutása. Mikor azt gondolná a gyanútlan szemlélő, hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni, akkor a feltűnési viszketegségben szenvedő Garbai elmondja a televízióban, hogy ő bizony feljelentést fog tenni ismeretlen tettes…..
Miért írok ? Valahol azt olvastam, hogy ha minden nap leír az ember egy 1000 szavas szöveget, előbb vagy utóbb annyira belejön az írásba, hogy … . Na ez a „hogy”, ez az igazi kérdés. Az ugyanis, hogy elérte-e a dolog a célját? Hát ha az íráskészségem  úgy a gondolatiság…..