Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afrogirl

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez akkora kaland innen, Lagosból, hogy hetekig készültünk rá. Először is el kellett dönteni, hogy busszal menjünk vagy kocsival, észak ugyanis egyenlő a veszéllyel, ott a Boko Haram, ott vannak az egyszerű úti fosztogatók, és ott vannak a rendőrök meg a katonák, akik…..
Afrogirl 2013.08.05 16:05:24
Naija Wife 40 nap 2013.07.18 10:50:05
Ezek történtek hétvégén: Szombaton láttunk egy holttestet az Abeokuta Expresswayen, a Lagos szívének nevezett Ikeját átszelő legszélesebb, legforgalmasabb úton. Itt olyan hülye a közlekedés, hogy nincsenek párhuzamos utak, észak-déli irányban csak ezt az egy utat lehet…..
Naija Wife Well done 2013.07.10 15:24:37
Több helyen olvastam, hogy a nigériaiaknak nagyon fontos az üdvözlés, azt nem lehet kutyafuttában elintézni, időt kell rá szánni. A napszaknak megfelelő köszöntés után meg kell kérdezni: Hogy vagy? Hogy van a családod/házastársad? Milyen volt az éjszakád? Hogy megy az…..
Quando corpus morietur, Fac, ut animae donetur, Paradisi gloria. Midőn az Test földé lészen,  Add az Lélek be mehessen Paradichom fényében.   Forrás: forwardchristian.net, szelence.com, youtube.com..
Az aranyos anyósom szerint ki kell tisztítani a szervezetemet, hogy végre gyerekünk legyen, úgyhogy időt és energiát nem kímélve elhozta nekem a népi gyógymódját. Először is elment Beninből Uromiba, hogy beszerezze nekem a gyógynövényeket, aztán több mint háromszáz…..
Naija Wife Hullámvasút 2013.03.13 18:44:33
Hosszabb lejtmenet után ma végre felfelé indult velem a szekér. Hétfőn délelőtt a sok feladatom mellett volt időm elolvasni a horoszkópot a Nők Lapján, ezt jósolták nekem a hétre: "Az Ikrek pattanásig feszült idegekkel várják a közelgő változást, és úgy érzik, hogy már…..
Utaztam vonaton és odaültem egy csajhoz, beszélgettünk, elhülyéskedtünk, kicsit oltottam is. Sajna van barátja, de ahogy néztem bejövök neki, szóval optimista vagyok :) Jó alakja van, szép szemei, kicsit még ribancos is szóval dugnám mint a lopott biciklit. Szemkontakt végig…..
A napokban eszembe jutott Timi magyarázata arra, hogy miért is csúszok én az egyetemmel, miközben mások (elég kevesen, de azért vannak) haladnak. Nekem nem ez a legfontosabb, mióta Ő ismer gyereket akarok. :) És most itt a nappaliban, két aprósággal, nem irigylek senkit magamnál…..
édes - keserű Neverending 2012.11.27 15:26:16
Anyus Trónok harcás boldogtalanságáról jutott eszembe, mennyit szenvedtem A hetedik út titka miatt. Még gyerekkoromban láttam belőle részeket, de az utolsó párról lemaradtam, és időről időre belémhasított a felismerés, hogy meg kell tudnom mi lett a végkifejlet, annak ellenére,…..
édes - keserű Ruha 2. rész 2012.11.13 10:03:58
Természetesen a menyasszonyi ruhával is voltak problémák, a foglalót az öcsém vitte el, és adta személyesen a boltos kezébe, aki viszont semmi ilyenre nem emlékezett, és csak több heti telefonálás után derült ki, hogy, öcsénk mindent ügyesen és lelkiismeretesen véghezvitt, csak…..
Az öcsém el akarja lopni a húgomat az esküvőn, ezzel boldogítja Bélát, aki nem tud ellenállni a kérésnek, hiszen a gyerek úgy szeretné, ellenben retteg, hogy a nyakán marad a kishúg, és állandóan beszélni fog. Engem egy kicsit aggaszt ennek a cselekedetnek a tudományos háttere,…..