Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slaanesh

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   .Sziasztok! Semmi sem jellemzőbb erre az országra, mint ahogyan a…..
Sneider Tamás, a Parlament alelnöke szerint jobb egy muszlim személyi titkár, mint egy zsidó, a Betyársereg harcosaira szükség van, Orbán Viktor anyja pedig cigány. Olvasónk a Jobbik rendezvényein járt.  FRISSÍTVE: itt a második rész. "Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár…..
Az első reprezentatív országos táplálkozási vizsgálatnál (1985-1988) a felnőtt férfiak 52%-ának volt a testtömeg-indexe 25 kg/m2 felett. Ebből 12% volt elhízott. A felnőtt nők 50%-a volt túlsúlyos vagy elhízott, 18%-uk testtömeg-indexe haladta meg a 30 kg/m2-t. 2009-re a…..
Itt a nyár, itt a NAV nyári ellenőrzési akciója. A hatóság az idegenforgalmi szezonban, júliusban és augusztusban, kilenchetes ellenőrzéssorozatot tart adóellenőrök és vámosok részvételével. Sorra kerülnek a mozgóárusok, a zöldség-gyümölcs kereskedők, a vízibicikli- és…..
Slaanesh 2013.07.10 08:35:12
@Lord Snow: Sok volt a bum megszívtad kifejezésem :D

A baj az hogy szeretnél gondoskodni magadról és családodról, de biztos hogy mindig megfogod tudni tenni?
50 évesen a munkahelyen leépítés néven kirúgnak, lesz másik állásod?
Vállalkozóként mindig lesz kereset arra amit csinálsz?
Ezek mind bizonytalan dolgok, kell az, hogy ha gond van, akkor akik megérdemlik támogassa őket az állam. Nem nagy dolog, de ha sikerülne munkahelyeket teremteni és kirúgnak, akkor is tudsz dolgozni mert kell a munkaerő. Nem kell milliókat kiosztani minden állampolgárnak, csak valamiféle biztonság kell.
Egészségügyben a gond hogy nem mindenki tudja megfizetni, így marad az állami ellátás. Lehetőleg azért a minimálbéresek ne haljanak bele mindenbe, hanem magánrendelésre mennek.
Az államilag támogatott egyetem is vicces,mert ott is van rendesen önköltség, de van létjogosultsága.

Hogy az állam mire bassza el a pénz most, kár ezen vitázni. Sokan egyetértenek abban hogy kárstadionokat építeni. De a demokrácia szépsége ez, hogy választásokig ezt tehetik, leváltjuk őket és jön mégegy kormány, amelyik folytatja.
Megoldás nincs. Legalább is én nem tudok nagyon jót javasolni :S
Slaanesh 2013.07.10 13:47:08
@Lord Snow: Igazad van. Nem tagadom.
Nehéz ezt egyszerűen kifejteni (hosszan meg sokáig tart) A lényeg szerintem, hogy amíg nem változik a hatalmon lévők hozzáállása, hathatós érveket nem is tudnék a véleményed ellen felhozni.

Rendőrség egy vicc. Pénzbehajtók csak. Igazad van.

Egészségügy és a hálapénz dolga, meg megint csak bonyolult. Aki adni kezdte, aki most adja és az orvos, aki elfogadja vagy elvárja, Őket mind meglehet érteni. Szerintem egy ördögi kör, amit senki nem mer megszakítani.
Másrészt félreértettelek. Megoldás lehetne az önkéntes egészségbiztosítás, mint amerikában. Kérdés hogy mennyire működik jól és korrekten.

Jogbiztonségot is elméletileg az állam garantálja. Neked vannak kötelezetségeid, mindenki másnak joga. Valószínűleg egy véleményen vagyunk.

Oktatás nagyon gáz anyagi helyzetben van. Támogatni kellene és nem lenne gond. Persze inkább stadiont építenek, ami a felsőoktatás egy éves össz költségvetésébe kerül.

Érdekes felvetés még, a miért fizetek ilyen-olyan adót ha nem használom vélemény. Szerintem a gond ott van, hogy nem jól költik el amit beszedtek, illetve kevés a reál bér. Ha keresel annyit hogy ha nem is luxusban, de jól megélj, nem zavarna hogy mire mennyit adózol és hogy használod. Természetesen csak akkor igaz ez, ha nem elszórják a pénzt.

Ha elveszti bárki is a munkahelyét egy dolgot tehet az állam. Segíti a munkahelyek létrejöttét. Ezt kellene.

Nem az adózással van a gond, hanem azzal hogy szórva van. Szépen lassan rászokik mindenki arra hogy lehető legkevesebbet adózza. Mire jön valami értelmes kormány addigra nagyon kicsi adók folynak majd be. Márha marad még valaki az országban.

Véleményed jórészével egyetértek. Nem is támadni akarlak, csak egyszerűen szerintem nagy baj hogy a Te hozzáállásod teljesen jogos, de nem jó.

Nagyon nagy ördögi kör ez, ahol ki kell törni valahol. Pazarló kormány - nem adózó emberek - rászorulók (már amelyik tényleg az és nem csak segélyen élő).
Kicsit olyan ez mint az adósság spirál. Minél jobban megszorítanak, annál jobban trükközöl. Minél jobban trükközöl annál jobban megszorítanak.
Slaanesh 2013.07.10 13:53:32
@Lord Snow: Az adózás olyannak kellene lennie hogy jut is marad is.

Csak sajnos utóbbi sok évben államkasszának jut, dolgozónak nem marad.

Viszont most visszaolvasva elég rosszul fejeztem ki magam, bocsánat érte. Adózni kell és nem olyan halálos dolog ez, főleg hogy az állam sok és fontos szolgáltatást nyújt érte.
Ezt a felfogásomat próbáltam kifejteni.

Magyarország jelenlegi és előtte lévő kormányai, na ezt nagyon telibe sz*rták. (Jelenlegi meg épp ámokfutást rendez, mint egy megvadult elefánt)Ezért van az hogy a véleményed helytálló.
in English Nyakunkon a számítógépes kártyajátékok kora. A stílus rajongói kedvükre válogathatnak, míg a tradícionális körökre osztott stratégiákat hiányolók tömegei ébrednek rá hogy a két műfaj közelebb áll egymáshoz mint gondolták.Néhány ismertebb név az évente…..
Slaanesh 2013.06.17 07:34:34
Slaanesh 2013.06.17 09:16:56
A napokban jelent meg a Belvedere Meridionale kiadó gondozásában a Racionálisan Lázadó Hallgatók első tanulmánykötete. A pártok támogatottságát elemző kutatócsoport arra a következtetésre jutott, hogy a biztos pártválasztó egyetemi hallgatók körében a Jobbik támogatottsága…..
Slaanesh 2013.02.22 18:52:18
@Slaanesh:
Fúú ez nagyon zavaros komment lett. Bocsánat érte :D
Slaanesh 2013.02.22 19:11:31
@komplikato:

Így van nem kell. De a másik véglet is csúnya.
Slaanesh 2013.02.22 19:13:24
@Slaanesh:

Illetve ezt ne vedd magadra, de amikor találkozok olyan hozzászólással máshol, hogy rohadt nácikat le kellene lőni, mind egy szálig. Az nálam kiveri a biztosítékot. Főleg hogy a kedves hozzászóló külömbnek tartja magát a rohadt náciktól... fúú érdekes.
Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt. A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának…..
Slaanesh 2013.02.20 22:19:57
@GeoCracker:
Nem kioktatásnak vettem :)

Am ebbe tényleg nem folyok bele. A jogi következményekkel különösebben nem vagyok tisztában, így a felelősségre vonás illetve az ügy elbírálását másnak adom.
Mindazonáltal fenn tartom azt a nézőpontot hogy lehet hamis a táblázat.
Illetve ha nem is hamis ( és erre nagyobb esély van ) miért most került elő? Főleg hogy már 4 éve valakinél csak ott volt..
Slaanesh 2013.02.20 22:25:03
@beedoc:
A meglátásod jó. Egyetértek abban hogy ha nem is a HÖK csinálta, akkor is az Ő felelősségük az hogy kikerült.
Bár sajnos általában ilyen esetben ( bárhol, nem csak politikai szivárogtatásnál ) ráhúzzák a takarítóra és kész...
Slaanesh 2013.02.20 22:32:43
@GeoCracker:
Eddig értem.
De tudom hülye vagyok, viszont megkérdem miért?
Ha a HÖK és a HaHa egymást gyilkolja, nem lesz semmi féle probléma megoldva. Ráadásul ezek elméletileg diplomás értelmiségi embereknek kellene lenniük,(majd) akiknek az lenne a lényege hogy az ország szinvonalát növeljék a megtermelt értékkel, de főleg a szellemi szinvonal emelésével.

Nem értem hogy mindenki a hatalomért verseng, miközben nem is nézik hogy amiért versengenek, azt teszik tönkre.
Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba…..
Slaanesh 2012.11.30 12:33:59
@tevevanegypupu:

Kíváncsi vagyok én is mi lesz ebből a balhéból.
Ha netán ( és ez a valószínűbb) bejelentik hogy hát mégse kell elmondani mert személyiségi jogokat sért, akkor az azért van mert tényleg sérti a személyiségi jogokat, vagy csak ráfogják hogy ne kelljen.
Tipikus eset, amikor valaki feltesz egy kérdést, legyen akármilyen és nem érkezik rá válasz, mindenféle indokkal. Mondjuk ha nem lesz válasz, hogy akkor mégis ki a kettős állampolgár, sokaknak eszébe jut hogy bakker, miért is nem mondják am el?? Lehet hogy azok a képviselők jobban járnának akik bemondják állampolgárságaik(-uk)-at