Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raffay83

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt!   Folyamatos váltó műszakban dolgozunk a férjemmel együtt az A…..
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
Raffay83 2014.08.10 08:46:16
@Alec: Szia! Kb. tizedannyi annak, amit mondasz. Múlt hónapban vettem 10 gramm aszkorbinsavat, mindösszesen 164 forintot fizettem (a 164 Ft fele a csomagolási és magisztrálási díj volt).
Raffay83 2014.08.10 11:11:17
@Alec: Akkor megismétlem: 164 Ft-ért vettem a 10 grammot. Úgyhogy NEM, nem 10 Ft-ra, hanem kevesebb, mint 2 Ft-ra jött ki grammonként.
Halihó!    Nekem is lenne egy sztorim, igaz, nem éppen mai. Annyit kérhetek, hogy teljesen név nélkül tedd ki, ha kiteszed?  Egyszer egy barátnőmmel együtt elmentem dolgozni egy hoszteszügynökséghez, fel is vettek, mehettem dolgozni egy mobilszolgáltatóhoz, kávét,…..
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
Raffay83 2013.12.07 19:30:41
@qwik: Hát hallod, ilyen penetránsan botrányos helyesírással tényleg bármi megtörténhet.
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
Raffay83 2013.10.18 00:47:53
@holl gold: egy cég reklámozni mer??? ráadásul profitot szeretne????!! te atya úr isten. hallatlan. máglyára vele. rettenetes, nem is történt még ilyen skandalum soha.
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Raffay83 2013.08.21 01:02:46
@tobeor: ja, meg szegény Kiefer Sutherland is hogy kettétörte az ittas vezetéssel a karr... hm... izé. Érdekes, ő is leülte, nem vergődnek rajta tovább. Azért ne bélyegezz meg valakit élete végéig ez alapján.

Ettől függetlenül Buci harmatgyenge énekesi teljesítményt nyújtott...
Futottam ma egyet és a végén olyan jó erőben éreztem magam, hogy lenyomtam 2x10 fekvőtámaszt is.  A nap tanulságai: (FIGYELEM! Erősen szubjektív felsorolás következik! Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!) ami bentről…..
"2 bomba a Fehér Ház ellen, Obama elnök megsérült" Ez volt az a hamis tweet, amely tegnap jelent meg a Twitteren az AP hìrügynökség neve alatt (1,9 millió követő) és a Wall Street Journal becslései szerint 200 milliárd dollárnyi kárt okozott a részvénypiacon. A hìrt rövid időn…..
Raffay83 2013.04.25 07:02:05
rt.com/business/tweet-hackers-wall-street-us-326

tessék, itt a forrás, okoska.
beütöttem a gugliba, hogy Wall Streeet Journal 200 billion... húdenehéz volt.
A kormány legújabb, bankszívatós ötlete szerint a jegybankban tartandó kötelező tartalékok után nem kapnának kamatot a bankok. Ezzel nagyjából 25-30 milliárd forinttól esnének el, s a jegybank megszabadítása a költségtől közvetlenül ennyivel javítaná a költségvetés…..
Raffay83 2012.11.30 01:26:25
@Baloldali érték: meg ne zavarjon a tény, hogy Járai elnöksége alatt kezdték el fizetni 2004-től... :)