Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panaszkonyv

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi cikkeinkben már többször írtunk arról, hogy miként plagizálnak Újbudán informatikai stratégiát, képviselő-testületi előterjesztést, forrás megjelölés nélküli Index cikket. Ez utóbbi felelősét talán utoléri a méltó jutalma. A szerkesztőségünkbe eljuttatott…..
panaszkonyv 2012.12.03 11:19:09
sziasztok

Én a kerületi intézmények "átvétele" utáni online elérhetőségekre hívnám fel a figyelmet. A kondorosi-nyéki imre uszinak hónapokig nem volt honlapja, és most a star sport akadémia úgy jelenik meg, hogy sok infot nem találsz ott. Pl. az elérhetőségeknél egy kelenföldi utca szerepel :
www.starsportakademia.com/elerhetoseg.html
A felújított, főnökcserés (megjegyzem utóbbi tényleg szükséges volt) albertfalvai közösségi ház honlapja pedig nem üzemel...
Persze kell újítani, de ha új vezetőséget lehet szerezni gyorsan, akkor talán egy új webes céget is...
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
panaszkonyv 2012.11.30 00:05:34
@Carthamus tinctorius: Érdeklődnék nem csak Carthamus tinctoriustól, hanem mindenkitől, aki ismeri a KRESZ-t, a pénzosztást és az építőipart is, hogy mit jelent a "biciklis közlekedést elősegítendő kerékpárnyom és piktogram". Merthogy a felújított Sáfrány utcai bicikliút gyakorlatilag életveszélyes, önállóan biciklizni tudó gyerekkel biztosan az. Hogyan lehet, hogy a bicikliút egy adott ponton minden előzetes jelzés nélkül parkolóvá alakul??? Nincs feltüntetve, h 20 m múlva menjél a bringáddal járdára vagy az autók közé, hanem egyszercsak nekimész a szabályosan parkoló autóknak??!!! És ez van sorozatosan... Ez a kerékpárnyom definíciója? Vagy az EU úgy ad pénzt, hogy alapvetően izgalmas legyen mindenki számára a megoldás?

Egyébként pedig megjegyezném, hogy a Sáfrány utca felújítása lehet, hogy régi terv és alapvetően minden felújításnak örülni kell, de mégis... a Fehérvári út jóval forgalmasabb ugyanezen a szakaszon, 3 buszjárat közlekedik rajta, és sokkal rosszabb minőségű. (itt nem kell 50-es tábla annak, aki kicsit is becsüli az autóját..) Felteszem tehát a költői kérdést, hogy miért mégis a Sáfrány lett felújítva?