Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Didymus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hol vannak a férfias férfiak?” – ezt a kérdést kapom a női olvasóimtól, ezt teszik fel nekem a tanfolyamokon és a Társkereső Műhelyeken. Itt az ideje, hogy körbejárjuk ezt a problémát. Az apropóját az is adja, hogy idén volt ebben a témában vita a New York Times…..
Didymus 2012.12.18 09:34:55
@Andi 77: Kedves Andi !
Nem gondolom hogy az elkeseredettség akadályoz bármely férfit abban hogy a hölgyek egyáltalán szóba álljanak vele . Ez alapvetően a hölgyek hozzáállásán múlik . És enélkül nem kezdődhet el semmi a férfi és a nő között . Lehet az a férfi akármilyen , férfias , kedves stb. ha a hölgy első blikkre elveti mint lehetőséget . Sajnos a netes társkereső hölgyekre sokszor nem jellemző a tisztesség , az őszinteség gyakorlatilag nem létező fogalom számukra , viszont tartás az van bennük . Tartják magukat a sajátos álomvilágukhoz . És ezek után legyen a férfi vidám életszemléletű ?? És igen , a társkeresős hölgyek jó része szeretne felnézni "min 185 cm magas" , "vállalkozó,felsővezető" , és minden egyéb jó tulajdonsággal megáldott férfira .
Még egyszer azt mondanám kedves hölgy-sorstársainknak hogy ébredjenek fel az álomvilágból ! Mindenki jobban jár .
Elnézést azoktól akik nem olyanok , akinek nem inge ...
Didymus
Didymus 2012.12.18 22:49:26
@Évi13: A választás , a döntés akkor is a hölgyek kezében van alapvetően . A hölgyek talán csak az olyan férfiakért hajlandók vetélkedni egymással akire "fel tudnak nézni" .
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
Didymus 2012.12.17 22:55:03
@vin-dit: Kedves Vin-Dit !
Tényleg nem népszerű hozzáállás . A férfiak is csak emberek , nem szeretnek süket füleknek beszélni céltalanul . Ezért írnak elsőre csak egy rövid pár szavas , "sablonos" üzenetet , hogy a hölgy ha volna olyan jó és venné a fáradságot és megtekintené az érdeklődő urak adatlapjait és udvariasan (!) közölné szintén pár szóban hogy kölcsönös-e az érdeklődés és azt is ha nem , akkor pozitív esetben már van értelme bővebben írni és valóban megismerni egymást .
Itt hibás a hölgyek világról alkotott képe : "visszafelé nem feltétlen működik" . Az uraknak dönteniük kell pár ilyen-olyan fotó és egy nem feltétlen jól kitöltött adatlap alapján hogy ki iránt érdeklődik , de a hölgyek ugyanerre nem hajlandók (vagy nem képesek) ?? Hol a sokat emlegetett egyenlőség a nemek között ? Ezzel a fene nagy önérzettel hogy Ti aztán csak nem álltok szóba akárkivel , azon kívül hogy sok férfi életét keserítitek meg , a saját esélyeiteket is leromboljátok hogy találjatok valakit aki nem egy Brad Pitt ugyan de adott esetben egy átlagos rendes ember akivel lehet együtt élni .
Szóval lehet ideákat kergetni , várni azt a bizonyos "szikrát" , de sajnos az jó eséllyel csak hosszú-hosszú magányhoz vezet mindkét oldal részéről .
És kinek jó az ?
Didymus