Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piréz Teréz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert…..
Piréz Teréz 2012.12.07 17:15:49
@a szív fészkei: "Pirézekről mi hír?"

Köszönjük, megvagyunk.
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..