Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iNTi

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pimasz úr (vagy Pimaszúr, a TV2 sem tudja eldönteni) ottalszik című sorozattal a címén kívül is van baj bőven. A koncepció és a cím ugyanis a tartalomhoz nem sok szállal kötődik: Papp Gergely riporter és operatőr neje ugyanis sok mindent csinál az epizódokban, csak nem alszik.…..
iNTi 2014.04.03 10:03:14
Hát ez most eléggé gyenge lett, muszáj volt valamit írni, aztán ennyi jött össze ? Eszem ágában sincs Norbiupdate-et védeni, és pláne nem Pimasz urat, aki maximum csak annyiban pimasz, hogy kérdés nélkül olyan mélységekig benyal hátulról az alanyoknak, hogy a delikvens száján kukucskál ki a szaros nyelve hegye. Az első évadban is végig tolta a reklámot. Korda Gyuriéknál megtudhattuk, hogy van egy nagyon igényes és jól menő szállodájuk amit Klárika szabadidejében számítógépéről szervez, ő intézi a beszerzéstől kezdve mindent és milyen jó is az. A mindenki örökkedvence Hajdú Pítörénél meg azt, hogy van egy nagyon menő hiperigényes étterme, ahol ő találja ki még a menükártyát is, mert ennyire ért mindenhez és kifinomult ízlése is van, de Sarka Kata Úr ennél is több, mert egyben zseniális producer, és van egy nagyon jól menő cége az étterem fölött. De Demcsák Zsuzsi autósműsorának reklámja, vagy Majkáék hamburgerezője is ott volt, max. kicsit diszkrétebben, mert nem az a fő profiljuk. (De lehetne még említeni többet.) És itt a lényeg, tényleg annyira elrugaszkodott gondolat lenne, ha bemutatjuk egy olyan "celeb" mindennapjait akinek történetesen a selfiezésen, meg a Blikk lapra szült hülyeségeken kívül van más dolga is ? Esetleg urabocsá, van egy cége amit irányít ? Azért ne már, a végén még tényleg véletlenül azt fogjuk látni, hogy céget irányít... Ez tök életidegen egy cégvezetőtől! Ha már az emberközeli hétköznapok bemutatásáról szól a műsor, akkor benne van, hogy emberek dolgoznak is. Ha úgy mutatta volna be Norbiékat, hogy otthon ülnek, és Blikk címlapra való hülyeségeket csinálnak, miközben 200 kilós súlyokat dobálnak egymásnak kacarászva, akkor meg azért menne a fika, mert hát ezt senki nem hiszi el, hogy ott a nagy update birodalom, ők meg otthon mindössze saját győzike sójukat nyomják egésznap, miközben a cégről meg semmit nem tudnak. Az, hogy a műsor kedvéért esetleg most szerveznek valami olyan PR szagú cuccot az természetes, a néző is inkább azt nézi ahogy Pimasz úr a gatyájába élvez az update kajától, mint azt, hogy fitnesz Norbink ül az irodájában és tölti ki az adópapírokat egész délelőtt. :)
Miért is van ez a blog ? Jó kérdés. Talán a legegyszerűbb válasz az, hogy mert még nem volt blogom ezt is kipróbálom. :) Üdvözlök mindenkit aki úgy érzi nincs jobb dolga mint ezt elolvasni. Úgy gondoltam ideje létrehozni egy blogot, ahol kiírhatom magamból a grafomániámat,…..