Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khuszár

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Javasolom, hogy látogassuk meg a györkönyi Dózsa György harmadik fokozatú termelőszövetkezeti csoportot..." (Hogy Garai elvtársnő mennyit gondolkodhatott ezen a mondaton, számomra az is jelzi, hogy csak negyedszerre sikerült leírnom, hogy kiket is akar meglátogatni.) "...és akik a…..
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
Több millió dolláros tartozást kénytelen törleszteni Annie Leibovitz, így eladni kényszerül három házból álló stúdió-, és lakóépület együttesét. Megmutatjuk a New York-i ingatlant. A világhírű fényképész Annie Leibovitz 33 millió dollárért kínálja eladásra New…..
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..