Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARAS

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nóri tündér februárban beteg lett. Mivel sajnos elhúzódott a betegség, és még a születésnapján, március közepén sem volt teljesen jól, az ünneplést el kellett halasztani. Végül március utolsó előtti vasárnapjára sikerült összehívni a barátait, hogy együtt ünnepeljenek.…..
Túl az óperencián, talán még az üveghegyen is túl, Tündérországban él egy kicsi tündérlány. Nóri éppen olyan játékos, vidám lányka, mint a többi hároméves tündérgyerek. Nagyon szeret futóbiciklizni és együtt játszani a többiekkel.  A szüleivel és a tesójával,…..
Szárnyalj szabadon! Hús nélkül 2013.02.19 22:59:50
Kislány koromban sokat voltam a nagymamámnál. Második férje meghalt és akkoriban egyedül élt hűvösvölgyi, jó levegőjű, azonban apró lakásában egy omladozó vakolatú, ódon házban. Szerettem nála lenni. Egyszerű asszony volt, aki csak kevés iskolát végzett, de nagy…..
A Callanetics tornánál nem találtam hatékonyabb megoldást az alakformálásra. Igaz, amióta rátaláltam (1994), nem is kerestem. Az igazat megvallva, egy barátnőm hívta fel rá a figyelmemet, nem magam fedeztem fel. Aztán megvettem a könyvet, és elkezdtem megtanulni belőle a…..
A Callanetics torna a módszer kidolgózójáról, Callan Pinckneyről kapta a nevét. Magyarországon a 90-es évek közepe táján jelent meg a "kék könyv", amelyben képekkel illusztrálva írja le nagyon részletesen a mozdulatsorokat. A könyv olvasmányos, humoros, a fényképek valódiak.…..
Találtam egy cikket a Psychology Today honlapján Ryan T. Howell tollából, amely megtetszett. Abból az emberi hiedelemből indul ki, hogy ha nagyobb a bevételünk, boldogabbak leszünk. Bár Amerika jelentős gazdasági fejlődésen ment keresztül az 50-es évek óta, az amerikai emberek…..
Szárnyalj szabadon! Utazzon velem! 2013.01.26 22:33:43
Kedves, idős - talán mondhatom így - barátnőm, Ági írt egy könyvet, amely magánkiadásban jelent meg nemrégiben. Többek rábeszélésére fogott bele az írásba. Azokról az utazásairól szól a könyv, amelyeket idegenvezetőként és magánemberként a 80-as évek elejétől a 2000-es…..
Elsősorban persze szárnyak. Esetleg egy repülőgép. Átvitt értelemben meg talán mindenkinek más kell hozzá. Azért van néhány dolog, ami biztosan hozzájárul ahhoz, hogy szárnyalhass: 1. Pozitív gondolkodás. Mindennel kapcsolatban. Azonban legelőször is magadról gondolkodj…..
Szeptember óta szinte minden a felvételi körül forog. Legalább az első félévben szedd össze magad! - szóltak intelmeink a nagyobbik gyereknek. Bújtam az internetet, nézegettem a szóba jöhető iskolák honalapjait. Mikor, hol lesz nyílt nap, igazgatói tájékoztató, előkészítő?…..
Szárnyalj szabadon! Édes Papa! 2013.01.23 22:33:58
Elérkezett a január. Az utóbbi néhány évben párja, életének társa ilyenkor mindig Hajdúszoboszlóra utazott a barátnőjével egy hétre. Az idén is így volt. Korán reggel együtt indultak el vidékről vonattal, mert Budapestig mindig elkísérte őt. Érkezés a Délibe, utána…..
Szárnyalj szabadon! Ünnepek után 2012.12.28 15:19:45
Karácsony - Szilveszter Az ünnepi készülődés során már hettekkel karácsony előtt sokan sütni kezdenek. Ilyenkor készülnek a sokáig elálló sütemények, például linzerek, mézeskalácsok. Közben összeáll az ünnepi menü terve, töltött káposztával, pulykával, hallal, ki…..
Egy anyuka volt a tettes! Bekanyarodott autójával az utcáról a kapubejáróhoz, fogta az anyósülésen - addig gyerekülésben - utazó másfél év körüli gyermekét, és az ölébe vette! Közben már nyílt is az automata kapu. Mindig bosszant, amikor kisgyereket látok "autót vezetni".…..
Szárnyalj szabadon! Ilyen a box... 2012.12.01 15:56:46
Kettő jön, egy megy. Végleg. De hát én miatta néztem a műsort! Tulajdonképpen én nem is nézek TV-t. Pláne nem tehetségkutató műsorokat. Általában. Azonban pár héttel ezelőtt családom többi tagja lelkesen ordított, hogy gyereeee! Perutek János hangja és előadása…..
Szárnyalj szabadon! Beköszönő 2012.11.29 22:28:46
Napsütéses, jókedvű blogolást! Új ember, új blog érkezett közétek! Kissé bátortalanul, de annál lelkesebben írom az első sorokat. :) Valahogy kedvet kaptam, hogy ezt is kipróbáljam!  Alkalmasabb napot nem is találhattam volna kezdésnek, mint a mait! Szikrázó napsütés,…..