Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almáspitekusz

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 óra egybetartás --> évfolyam focimeccs megszervezése!!! Egész nap készülés rá! Már szünetekben is csak foci... Kulcsszavak: királyafta, első kaja nem kaja, szervalopa, újrahús. Stipstop első csapatkapitány. Vonalfogóhoz rohanás, nehogy utolsónak odaérés, mert akkor…..
Olyan keserű tud lenni az ember néha. Kerüli a boldogság őket, semmin sem képesek nevetni. Ezen az állapoton változtathatnak az irónikusok. A legjobb fajta ők. A feszült helyzeteket humorral fűszerezve oldják fel, és a sokszor nehezen közvetíthető kritikát is képesek oly módon…..
Mese a valóságról: nyáron, negyven fok feletti hőmérséklet mellett, társam egy Sárkány, ami gázpalackot eszik. Az ízületeim nem bírták a strapát és azt mondták: "Köszönjük szépen baszkikám, nekünk elegünk van, sztrájkba léptünk, kalap kabát." Feldagatdt, fájt, nem…..
A kövér nők és a rövid szoknyák viszonyáról szösszennék egy rövidet. Saját tapasztalataimat osztanám meg veletek. Földi formám ugyanis egy kövér nő, aki szintén visel rövid szoknyát néhanapján. Első pontban a dagadtak lábformáról értekezem majd. Hármat különböztetek…..
http://theuglydance.com/?v=cqgvsalrxj ..
Kutyababa nem cicázik Mesevilág 2012.12.09 12:46:11
"Jaj, az olyan durva mese, nem gyerekeknek való...már rajzfilmet sem engedhetjük nézni a kicsi szemünkfénye üntyiprüntyikénket..." Egyre többször hallok ilyen véleményt anyukák szájából, akik néha szívesen letennék a gyereket a tévé elé, amíg beteszik a mosást, vagy esetleg…..
Régen könyvet vagy újságot vitt magával a földlakó a mellékhelyiségbe, ha hosszabb időre távozott a mikrovilágba. Ma már azonban nem olvasunk a vécén, hanem filmet nézünk, internetezünk.  A legbizarrabb dolog mind közül azonban a csetelés. Helyet foglalunk, hogy…..
"Beregisztrálom ide a rendszerbe, és akkor máris felnetezheti magát otthonról." "Ledegradálnám magam, ha nem abszolválnék egy kávét azonnal."(?????????) "Szeretnék egy almás pitét is, de lehet esetleg olyat, hogy nincsenek benne almadarabkák?"(Hogyne, kihozom a tésztalapot az…..
Legkedvesebb földi járművem a trolibusz. Igaz, csak a tömegközlekedés kategóriában, mert másként a bicajra szavazok. Ma reggel ültem a trolibuszon. a legelső ülésen, jobb oldalt, mert onnan kilátok előre, meg a vezetőt is látom, mit művel, és milyen arccal teszi azt. A…..
Hetvenkét órás védelmet biztosító dezodor. Igen, nem tévedek, jól olvasom. Piperecikkeket árusító üzlet polcai közt bóklászom, mert szeretem az ilyen helyeket. Amolyan jutalomvásárlások ezek. Jutalom magamnak, hogy túléltem egy újabb napot. És akkor vehetek nekem valamit. A…..