Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülyék vagytok, csak nem forogtok, bazmeg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztes mennyiségű látogatónk és rajongónk jelentős részét köszönhetjük a sárga csekk intézményének, hiszen minden alkalommal, mikor erről írunk, rajongók hada köszörüli nyelvét a Magyar Posta ezen termékén, illetve a kapcsolódó társadalmi jellemzőkön. A fejlődés nem…..
Az új választási törvénynek van egy érdekes része. Ha nincs ügyfélkapum (miért is lenne, analóg vagyok egy digitális világban) és akadályoztatva vagyok a regisztrációban, akkor a jegyző eljön hozzám, hogy regisztrálhassak. A regisztráció egy személyes részvételt követelő…..
Hülyék vagytok, csak nem forogtok, bazmeg 2012.11.29 09:09:37
@Szevasztok:
"Mostantól majd kétszer kell buszoztatni, nagy ügy... "

Tényleg nagy ügy, ellehetetleníti ezt a simlit. Egy kicsit gondold át.
Az egyetlen napra szervezett akciót igen nehéz lebuktatni (a HírTV mondjuk megtette...).
Ha kétszer kell levajazni (lemájkrémezni) a dolgot, és listát kell vezetni arról, hogy aki volt regisztrálni, CSAK az menjen szavazni, de az MENJEN, és csak annak adni a 2. baksist, és a látványos szervezkedés miatt nagyságrenddel nagyobb az árulás és lebukás kockázata.

A 2. forduló törlésével pedig szintén véget érnek a főleg Budapesten jellemző tömeges átszavazások a szomszédos kerületekbe...

Eddig a két forduló miatt kétszer kellett elvánszorogni szavazás ügyben, ez nem változik eztán sem.
Tényleg ez a legnagyobb gond, emberek???

Nem tudjátok, hogy aki a fent felsorolt csoportba tartozott (beteg, idős, ...stb.), az eddig is kérhetett mozgó urnát mindkét fordulóban, és az állam képviselője (tökmindegy, hogy ki) köteles volt házhoz menni?
Hülyék vagytok, csak nem forogtok, bazmeg 2012.11.29 09:23:19
@Szevasztok:
"És egyébként a jegyző is hozzáfér az ügyfélkapus adataimhoz? Vajon tudja a jelszavamat? És mondd milyen gyógyszer szedése esetén jön ki a jegyző, és milyennél nem? "

Ha bojkottálsz, még le is fog szavazni helyetted a jegyző! :)
Hülyék vagytok, csak nem forogtok, bazmeg 2012.11.29 09:27:05
@Szevasztok:
Papcsákra is szerveztek szavazókat? Köszönöm, erről nem tudtam.
Akkor igazán nem értem, miért nem érted, miért hasznos eszköz a visszaélések ellen a regisztráció.
Aki ennyit nem hajlandó megtenni az ország sorsáért (és nem kell többször menni, mint eddig, csak össz. kétszer), és az utolsó pillanatokban, hangulata alapján, hasára csapva akarja eldönti, hogy akar-e szavazni, és kire, az jobb, ha nem is vesz részt a szavazásban.