Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokafi

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
rokafi 2012.12.03 06:18:43
ironiazona.blog.hu/

Esetleg megértené sok kommentelő, miről is van szó...
zsidózás mormogok 2012.12.02 05:23:56
Döbbenten ülök a monitorom előtt.Ama bizonyos "nagy" rendszerváltás előtt, még az úgy nevezett "átkosban" azt mondta egy kolléganőm nekem - ne mondd el senkinek, hogy zsidó vagy, mert bajod lehet belőle. Micsoda?! Teljesen felháborított az állítólag jó indulatú figyelmeztetés,…..
Az adócsalással vádolt Gáspár Győző a Muzsika TV Dallamokon át (december 13-án 21 órától kerül adásba) című műsorában jelentette be, hogy 13 év médiaszereplés után most hátat fordít a hírnévnek, utolsó interjúját a Muzsika tévének adja. Győzike szerint mindent…..
zsidózás zsidózás 2012.11.29 07:29:00
ZsidózásAz ember egyik faji jellege a rekesztés. Vadakat terelt, szelíd állatokat rekesztett el karámba. Kicsinyeit a barlang védett felébe. Vizeket rekesztett. Még makogott is, de már színes agyagokkal pingálta a jeleket, hogy megkülönböztethesse magát. A törzseknek totemjei…..