Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsimami

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a tétje a népszavazásnak, hogy lesz-e kvóta, Orbán azt már megszavazta. Nem az a tét, hogy megvéd-e minket a hírhedt kerítés és be kell-e fogadnunk bárkit, hiszen a magyar hivatal adatai szerint eddig 1280 embert már befogadtunk. Nagyjából annyit, amennyi a kvóta. A tét valóban az, hogy az…..
zsuzsimami 2016.09.04 10:00:55
@ebella: Gyüjtsön más is kb. félmillió szavazót és győzze le a baloldalon. Mem az a megoldás hogy áljon félre. Az Együt és a PM. sem tud ennyi szavazót felmutatni.
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
zsuzsimami 2014.08.18 12:39:46
@Hock: Mi ez rinyálás van kb 100 csatorna nem kell a népbutítást nézni. A retek és a csiga tévét a mazoisták nézik, nem beszélve a közszolgálinak csúfolt adókról.
Orbán ma délelőtt nyilvánvalóvá tette Tusványoson, hogy az általa kormányzott ország sikertelen és gyenge, elődei romboló munkáját nem hogy visszafordítani nem tudta, de elmélyítette a társadalom válságát. Rettenetes jövőképe, amelyben a súlyos strukturális problémáktól…..
A csonka családok nem tesznek jót a gazdaságnak sem, márpedig a magyar családok egyre csonkábbak.Egyre több a válás, egyre kevesebb a házasság, egyre több a házasságon kívül született, illetve csak az egyik szülő által felnevelt gyermek – a nyugati világban talán ma a…..
zsuzsimami 2013.07.04 04:22:18
@bankvezér:
Ugye nem arra gondolt, hogy a nőnek a fakanál mellett a helye?
Nem a nő felelős ha a pasi hülye, a pasinak is változni kéne ahhoz , hogy jól működjön egy házasság.
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.  Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat,…..
zsuzsimami 2012.12.29 05:19:03
@Egyallampolgar: Akkor önnek maradjon a tündér mese, élén az árgyélus királyfival.