Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichedeliksiheder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig egy év telt el a svéd duó harmadik lemeze, az Interloper óta. Az új korong viszont nemcsak rövid elkészítési ideje miatt, de az új műfaj kapcsán is meglepetésként éri a hallgatót. Daniel Segerstad és Johannes Hedberg kettőse 2003-ban termelte ki az első stúdióalbumot,…..
Az alábbiakban áttekintem, mik voltak számomra az év legfontosabb ambient jellegű történései. Szokás szerint van toplista is! Jóllehet, idén minden korábbinál kevesebb ambient zenét hallgattam, mégis 2013 volt számomra az eddigi legfontosabb év ambient szemszögből. Tavasszal,…..
Eltelt a szokásos négy év, és megérkezett az ötödik Shpongle-lemez. Pont olyan, amilyet az ember egy ötödik Shpongle-lemeztől vár. Az olyan múlttal rendelkező előadók esetén, mint a Simon Posford és Raja Ram alkotta Shpongle duó, szinte lehetetlen önmagában vizsgálni egy-egy…..
2009-es búcsúturnéja után Trent Reznor kijelentette, hogy ugyan nem oszlik fel Nine Inch Nails, de nem valószínű, hogy újra turnézni fog. Nos ez a nagy megtartóztatás eddig tartott, ugyanis Reznor hivatalosan is bejelentette, hogy 2013 nyarán már ismét úton lesz indusztriál rockban…..
pszichedeliksiheder 2013.02.25 22:18:33