Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warremor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
Warremor 2012.11.28 16:25:13
@hardw:

Az országgal szemben nem lehet tartósan kormányozni. A népakarat már most is a Fidesz ellen van, az ország többsége már most leváltaná őket, az összes közvéleménykutató adataiból ez tisztán látszik. Ha 2014-ben sikerülne elcsalniuk a választást, az nem fog következmények nélkül maradni, se belföldön, se külföldön. Így vagy úgy, de 2014-ben a Fidesznek vége lesz.

Orbánnak meg 69 évesen legfeljebb a börtön kihívásainak kell majd megfelelnie, legfeljebb az a kérdés, hogy itthon vagy Hágában - attól függően, hogy mennyire mer messzire menni a hatalma megtartása érdekében.

Ez itt nem ázsia, európa közepén vagyunk, ráadásul egyelőre még EU/NATO tagállamként. Egy ilyen közegben nem lehet tartósan diktatúrát fenntartani. Pláne nem annyi ésszel, ami ennek a félőrültnek és a sleppjének jutott.