Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bovier György

8 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei, a harmadik évem, amikor ott lehetek a magyar kerekesszékes tenisz válogatottal a csapat világkupa selejtezőn. Három éve Törökországban rendezték, ahol sikerült megszerezni a harmadik helyet és ezért szabadkártyával kiutazhattunk a tokiói döntőre. Szenzációs az a város, örülök, hogy ott…..
A facebook oldalamon bepillantást nyerhettek időnként az edzéseimbe, az erőnléti- és a teniszedzésekbe egyaránt, de részleteiben kevésbé mutattam még be, hogy mi is az, amit valójában csinálunk, hogy oldom meg munka mellett, milyen áldozatokat kell hoznom a fejlődéshez és mit tanulok nap, mint nap,…..
„Nem minden rólad szól, ami Téged ér”. Ezt egy olyan ember tanította nekem, akire felnézek és sokszor kikérem a véleményét. Nagyon megragadt bennem ez a mondat. Csak ekkor értettem meg azt, ami az utóbbi időben sokat foglalkoztatott. Elvesztettem régi barátokat, akik elveszíthetetlennek tűntek.…..
Amennyiben egyetértesz a gondolataimmal, örömmel veszem és köszönöm, ha megosztod!  Mennyire idegesít titeket, ha nem tudtok megtenni valamit, amit mindenki más megtud? Bosszantana, ha neked 200Ft-al többet kellene fizetned 1kg kenyérért a boltban, csak mert mondjuk kék a szemed? Zavarna, ha nem…..
Ma vagyok 33 éves… A balesetem óta nem szeretem a születésnapom. Arra emlékeztet, hogy: még egy év telt el ebben a székben ülve. 17 éves voltam, most 33 vagyok. Lassan ugyanannyi ideje ülök, mint, amennyit jártam életemben és ez a szám egyre nagyobb lesz. Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e erről, és…..
Néhány éve, amikor végigvezettem a Budapest - Bamako Rallyn közel 8000km-t, akkor volt szerencsém olyan tapasztalatokat gyűjteni a világból, a problémamegoldásról, és többek között a stresszkezelésről, amit tudat alatt beépítve valószínűleg a mai napig hasznosítok és igyekszem ezt egyre tudatosabban…..
Az imént valamiért szóba jöttek a cipők az irodában. A következő történet jutott róla eszembe:  Mivel nem érzem a lábaim, ezért a cipővásárlás úgy néz ki nálam, mint egy kisgyermeknél. Felpróbálom, majd nyomkodom az orrát, hogy vajon meddig ér benne a lábujjam. Az egyik ilyen műveletnél az eladó…..
Gondolkodtam, hogy ezt a történetet leírjam-e nektek, mert kissé kellemetlen, de egyben vicces és az győzött meg a megosztásáról, hogy szerintem tanulságos is. Hátha eszedbe jut, ha éppen valami elrontaná a kedved.  Péntek este egy buliba voltam hivatalos. Egyik kollégám új munkahelyen kezdett és…..
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Bovier György 2012.11.28 15:02:09
@xaba99: Kivéve, hogy azt meg tudod emelni, de hasonló, egyet értek
Bovier György 2012.11.28 15:21:54
@xaba99: Nézd, velem együtt a szék kb 90 kg lehet és engem nincs ki emelgessen. de nem akarok "versenyezni", hogy kinek szarabb, akinek eltört a gerince vagy akinek ikrei vannak...;)
Bovier György 2012.11.28 15:22:26
@xaba99: de hozzáteszem, elismerem és értem, hogy azzal is nehéz közlekedni, ebben nincs vita