Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs58

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az a nyomtatvány, melyet előszeretettel kér be az ONYF, úgy, hogy persze a bekérő levél mellé még véletlenül sem mellékelnek egyetlenegy példányt sem. S persze sehonnan sem lehet letölteni. Miért is?Amit én feltettem ide, az nem az eredeti nyomtatvány, mert azt én sem tudtam…..
  Nem tudom, ki hogy van vele, én mindig nagyon szerettem régi családi történeteket hallgatni sosem ismert dédszülőkről, ükapákról, szépanyákról. Ha ehhez még fényképek is párosultak, az meg külön öröm volt. Az sem zavart különösebben, ha csak annyit mondtak "valami rokon", mert már senki nem…..
zs58 2020.06.01 09:04:36
@Altezza: Létezik egy kutathatósági időszak. Születésre, házasságra, halál idejére. Hivd fel a levéltárat, ( megyei levéltár )és ők megmondóják pontosan, hogy mikortól lehet kutatni. Jó munkát.
Kedden egy jó kis receptet hozott a fórumomba az egyik interneten megismert barátnőm fotóval együtt. Mivel nekem nagyon ritkán van csak itthon zsír, így várnom kellett a sütéssel. De úgy gondoltam, hogy én friss zsírral csinálnám meg... Szerdán elmentünk a henteshez a férjemmel, és nagyon szép…..
Csont nélkül felmentett a bíróság a katonai ügyészek minden vádpontja alól. Ártatlanságomat most már bírósági ítélet is megerősíti. Nem is egy, hanem kettő ténybírósági ítélet. 2019. január 31. napján hirdette ki ítéletét a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa a Tábornok-perben. A katonai…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
zs58 2016.03.29 10:54:44
@Puffogó Kipufogó: Gondolod hogy ő kapta? Ő szerintem csak egy stróman, mint az másik is aki egy év alatt lett milliárdos /mészáros /
Szilvalekvár és szilvalekvár között óriási különbségek rejlenek, gyakorlatilag aligha lenne két háztartás, ahol tökéletesen egyformák lennének az ősszel üvegekbe küldött gyümölcsök. Van azonban egy bizonyos cukor hozzáadása nélkül, szinte felfoghatatlan hosszúsággal (cca. 10-12 órányi főzési idő),…..
Nekik csak ennyi jutott: Alekoszt alázni egy reggeli műsorban. Jóleső érzés egy szinttel valaki felett állni, és ebben a komfortzónában kicsit lubickolni. Igazi gigászok csatájának lehettek szemtanúi azok, akik kedd reggel a TV2 névre hallgató szennycsatorna Mokka című műsorába…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Tarlós István ma egy interjúban azt sejtette, a hétvégén gyerekek által megvert hajléktalan embert, azért verették meg a hajléktalan embereket védő szervezetek, hogy ezzel védjék a hajléktalanokat. Tarlós azt is kifejtette a hajléktalanok radikalizálódnak, és…..
zs58 2013.11.20 06:46:39
Teljesen véletlenül akadtam a Verlon honlapjára, ahol meglepődve láttam, hogy "gördülő talpú gyógycipő" kategóriában nagyon sok Waldlaufer Dynamic-ot árulnak az interneten keresztül. A Waldlaufer-rel nagyon kevés a tapasztalatom, régiómban nem is kapható, így még nem volt…..