Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psysalia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..
Psysalia 2016.03.17 20:21:33
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Psysalia 2015.04.08 12:45:17
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a…..
Psysalia 2014.01.22 20:17:48
@King of Shadows: "Szerintem Zsóti lejáratását is Simonnal közösen tervelték ki, és hajtották végre. :)"

Én is erre céloztam fentebb. Simon még ki sem ért a szobából, de már mosolyra húzza a száját. :D
Új nagylemezen dolgozik a Strokes, és most váratlanul felbukkant egy új dal a közelgő albumról. Azonban hiába nyomtunk lelkesedve a Soundcloud-lejátszóra, a One Way Trigger hallatán csak bámulunk értetlenül, hiszen az egész olyan, mintha csak valami nagyon rossz vicc lenne, amit az…..
Psysalia 2013.01.28 16:56:56