Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlexRadex

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A selyem finom érintése és lágysága mindenkit elbűvöl, azonban a nemes agyag mögött brutális kegyetlenség bújuk meg.  ..
AlexRadex 2018.09.24 18:09:23
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
13 298 825 000 forint azaz 13 milliárd 298 millió 825 ezer forint értékben kötöttek szerződést a miniszterelnökség budavári elhelyezésével kapcsolatban, a munkálatok azonban csúsznak a határidőket módosították. A miniszterelnökségnek és Orbán Viktor miniszterelnöknek a várba történő költözése felvet…..
A jövő évi választásnak vitathatatlanul nagy tétje lesz, van. Tulajdonképpen minden választás, döntés nagy horderejű független attól, hogy azt egyénileg vagy kollektíven tesszük meg. 2018-as választásnak is annyi jelentése, lehetséges okozata van, ahány ember, beállítódás, szemlélet, érdek és érték.…..