Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prisca52

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a kormány úgy zárta a 2015-ös évet, hogy a 2007-2013-ra megítélt uniós forrásokból minden eurocentet hazahozzon. 2007-ben 8200 milliárd forint lehívására kapott lehetőséget Magyarország, ennek eléréséhez a korábbi években a kabinet mintegy 1000 milliárd Forint értékben engedélyezett…..
Prisca52 2017.08.06 15:37:57
Tegnap, azaz szerdán minden bojti iskolás úgy ment haza, hogy otthon elpanaszolták, az ebédlőben csótányok voltak. Próbálták a dolgozók elbagatellizálni a dolgot, megmagyarázni, hogy nem azt láttak az asztalokon és a szalvétára ragadva, de sajnos sok bojti gyerek ismeri a csótányt...
2016 tavaszán a bojti képviselő testület feloszlatta magát, mert a polgármester és a testület nem tudott együttműködni. Az új választást június 19.-én tartják meg.  Blogunk azért jött létre, hogy segítsen a bojtiaknak a reális döntésben és ne a félelem vagy a pletyka befolyásolja őket a…..
  Kisokos a menekülteket, önkénteseket és rendőröket fényképező újságíróknak, fotósoknak és okostelefon-tulajdonosoknak. A menekültek helyzete az egyik legfontosabb közügy ma Magyarországon. Az állampolgárok jelentős részének nincs lehetősége közelről látni, hogy mi…..
A járdán 5 km/h a megengedett, Ön viszont 7-tel ment. A helyszínen tízezer forint a bírság, ha feljelentem, harminc. Elismeri a felelősségét?     ..
A Város Mindenkié csoport szervezeti keretek között működő, nem bejegyzett csoport. Struktúránkat, működési szabályainkat magunk alakítottuk ki, ahogy abban is közösen döntöttünk: nem alakulunk formális non-profit szervezetté. Tagjaink tapasztalatai alapján ugyanis sok pályázati pénzből működő…..
Tarján András blogja Solt Ottilia 2014.02.02 00:59:23
                               Fiatalabb volt nálam, és már tizenhét éve elment. Januárban lett volna hetven éves, de 1997 február elsején hosszú, súlyos betegségben meghalt. Még csak 53 volt! Az un…..
       A konzervatív értelmiségi fiatalok kedvenc témája az egyenlőség kérdése.  Arról van szó, hogy itt vannak ezek a cigányok meg a liberálisok, valamilyen sorrendben, és a liberálisok — különösen a jogvédők, ami ugye nyilván a legrosszabb fajta —…..
Vöröskarom Kicsi fiú, hol a baj? 2012.11.27 20:24:29
Kinagyítom a képed, és nézegetlek. Csúnya nem vagy, sőt, úgy látom, abszolút biztos vagy benne, hogy nálad szebbet és okosabbat anya még nem szült a földre. Ezt biztos anyukád is így gondolja. Egyikőtöknek sincs igaza. A külföldön tanult eminens magabiztossága,…..
Prisca52 2012.11.28 11:13:07