Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miramax

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Miramax 2012.11.25 11:02:27
@sixx:
azért ez így pontatlan, mert hogy a battle roundban volt lehetőség a tovább nem juttatottakból kettőt "mesterenként" "megmenteni" (ellopni :D), bár igaz, a knockout roundhoz tényleg nem volt köze (és igen mindkettő új eleme az idei USVoiceban) :) szerintem jó ötlet volt, pont azért hogy ha két jó énekes került párba lehessen esélyt adni mindkettőnek, lásd Amanda Brown :)

a magyar voice-hoz csak annyit, hogy belenéztem tegnap, és nekem kicsit sótlannak (showtlannak) tűnt az amerikai változathoz képest, de hát ez nem csoda, azért az USA-ban a show-csináláshoz nagyon értenek.
SZKT-t is inkább Carson Dalyhez való kinézeti hasonlósága miatt választhatták...(mindezt úgy hogy színészként SZKT a jobbak közé tartozik, csak az egy másik szakma)
Mondjuk a mestereket is a kinti séma alapján válogatták össze, csak pechünkre nekünk nincsenek olyan énekesnőink mint Christina, Malek volt az egyetlen aki talán még épkézláb mondatokat össze tud rakni, és még ismert is :D (azt nagyon sajnálom hogy Falusi Mariannt elhasználták a leeresztő megasztárra, és hogy Presser helyett Somló lett a tapasztalt, "producerszerű" mester, én Pressert nagyon szerettem, még Pierrot is jó volt :D ) jó, tudom Miska is csak a mellénye és a tetkói miatt hasonlítható Adamhez :D

Viszont örülök hogy az amit annak idején nagyon szerettem az első pár megasztárban, visszatért a Voice-al,ti. az élőben zenélés/éneklés, ezzel együtt is még van min javítani, (a hülye mesterséges feszültségkeltés effektekkel... ha a produkcióknak nem sikerült elérni azt a hatást hogy izguljunk ki jut tovább, ezen aztán mit sem segít a szerintem csak műsoridőt növelő időhúzás...)de klasszisokkal jobb mint a viccfaktor. (itt nem 2 ember van aki átlagosnál jobb egy fokkal, persze könnyebb volt embereket találni, hiszen a voice koncepciója esélyt adni olyanoknak is, akiknek már van valamiféle múltjuk, csak mégsem sikerült az áttörés. Elég volt elővenni az első 3 mega anyagait, és becastingolni a tovább nem jutottakat, plusz a tinisztárokat, egy dalos előadókat :))
Apropó x faktor, szerintem december 21-e helyett jövő héten szombaton jön el a világvége, kiürülnek az üzenőfalak, nem lesz több youtube videó, mémek...vagy van élet Zámbó után? esetleg X faktor nélkül? (utópisztikus, persze) Pedig egy zenélőképeslap is kevésbé gagyi mint az a műsor....