Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberálész

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közelednek az ünnepek, főhet a polgármesterek feje, hogyan tiltsák meg azokat a rendezvényeket, amelyek rossz fényt vetnek  a tündérmesénkre, illetve hova űzzék azokat a honfitársainkat, akik nem illenek bele a következő kampányba. De a fideszes polgármesterek nem adják fel.…..
A Demokratikus Koalíció alig egy éves történetében kiemelten fontos nap lesz a tegnapi. Annak évfordulóján, amikor az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angolokat, két DK-tag is megnyerte az időközi polgármesteri választást. Azt nem állítom, hogy Orbán Viktor máris úgy érezheti…..
Semjén Zsoltnál kevés visszataszítóbb figurát teremtett az Úr. A Fidesz farvizén evező parazitapárt és a jól helyezkedő fővadász parlamenti tevékenységét nagyjából összefoglalja, hogy ha nincs ez a plágiumcirkusz akkor én már azt is elfelejtem volna, hogy egyáltalán…..
Liberálész 2012.11.25 19:18:27
@hazug fidesznyik: gratulálok az intelligens megnyilatkozáshoz, libsikém.
Népem! Szevasztok! Figyeljetek rám egy kicsit, mert gyorsan kell mondanom valamit. Nincs most idő a lapokban meghirdetni, meg amúgy is az összes szabad helyen ez a gyurcsánybajnai izénk, akarom mondani ennek a CsizmásDiának a civil vetítményei vannak. Na, figyuka, figyumá' lécci, mert…..
Újra fiatalok gyűlnek Bokros Lajos háza elé. Lassan szokásukká válik. Úgy tűnik, komolyan gondolják, hogy visszaszerzik Bokros „ellopott” EP mandátumát. Nem engednek. Sőt, ezúttal már nehéz tüzérséget is alkalmaznak. (Egy lakókocsi formájában.) A most meghirdetett…..
Sokan kicsit csodálkozva néznek az NGM-re, hogy amikor még a bóvliból is lejjebb minősítik az országot, akkor annyit képesek reakcióként kidobni, hogy hát mert hülyék a minősítők. Pedig van logika a dolog mögött, csak a fociból kell kiindulni. Igen, a fociból, ha már úgyis az…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
Liberálész 2012.11.24 20:55:35
@flippant: te, hibbant, mi ez az "is"? Netán kapod a bögréket?
A morgás joga Innen szép nyerni? 2012.11.24 13:51:57
Miközben Matolcsy tízéves tervét ismerteti a Heti Válaszban a magyar gazdaság feltámadásáról és kijelenti, a költségvetés rendbe lett téve, a Standard & Poors a befektetésre ajánlott és spekulatív kategóriák alsó határát jelző BB+ besorolásból eggyel lejjebb…..
Liberálész 2012.11.24 17:43:17
Liberálész 2012.11.24 17:46:22
@bigthereal: libsiknek ez kell...
Liberálész 2012.11.24 20:46:51
@Köszi az újabb égést, szégyent bóvli Orbán!: attól, hogy sok helyütt ismételed egyazon baromságot, még nem lesz igazad. Vagy a libsiknél a mennyiség a fontos?
Most tényleg, emlékszik valaki olyan esetre, hogy Orbán Viktor külföldön volt, és ahol tárgyalt, részt vett, érdekeinket védte, végül Magyarország számára hátrányos döntés született?Nem, ilyen nem volt. Egyszerűen a személyes megjelenésének varázsa, a tárgyalástechnikája…..
Liberálész 2012.11.24 20:04:58
@balage_81 reloaded: Mr. Blogoszféra, ti csak akkor fogtok váltogatni bármit is, ha a távirányítón gombokat nyomkodtok.
Liberálész 2012.11.24 20:05:41
@town: lesz viszont Demokratikus Koalíció.
Liberálész 2012.11.24 20:28:22
@balage_81 reloaded: látom, Blogoszféra úr legalább optimista.