Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagym87

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
nagym87 2012.11.24 21:24:15
@hibiszkusz75: nekem volt olyan, hogy egy karral és egy lábbal kellett lógni a bordásfalon, egyik bordásfalról folyamatosan átmászni csak karral a másikra.

volt a guggolásos felülés is, fejjel lefelé, és ugyanúgy kellett visszatérni, nem úgy, hogy a karodat használva jössz le fokonként, (de javítsatok ki, ha ez nem így van).

De matrac mindig volt alattunk.
nagym87 2012.11.24 22:14:55
@Dr.laikus PhD: egyszerűen, kellett nekem is csinálni a suliba, még 15 éve.

én kövérebb voltam, de meg kellett csinálni, mer egyest kaptál, ha nem

fel kellett menni pár fokot, de nem magasra, úgy, hogy ha leguggolsz, le tudd tenni a lábad

itt 70-80 cm MAGAS, ilyenkor nem tudod hová letenni a lábad, amikor befejezted a feladatot. A tesitanár ezért ALKALMATLAN, és szakmailag hozzá nem értő egyed volt.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
nagym87 2012.11.24 14:22:18
@Mr. Bear: érdekes, de akkor a közönségszavazatok minek kellenek, vagy azok milyen arányban vesznek részt, a zsűritagéhoz képest?

hiszen akkor végig elvileg arra játszanak, hogy előre el van döntve minden
nagym87 2012.11.24 14:41:26
@painkiller21: az ilyen lehetne protekciós az X-faktorba is, csak ott még az előválogatóba se jutnak be.
nagym87 2012.11.24 19:11:22
@Mr. Bear: köszi, nekem is furcsa, nézőként.

de ha a licensz ezt írja elő, akkor itthon is ez lesz

@fénycsepp: a németet nem bírom megszeretni, megkedvelni, és szakmailag majd hanyatt estem, amikor a homo-s pali elkezdte azt a számot énekelni a múltkor, és a zsűri szerint jó volt. Mondom ezt úgy, hogy a magyarnál, és a németnél is csak hallgatom leginkább, nem szoktam odanézni, mivel internetezek közbe, csak miután lemegy a dal.

ott már egy számot énekelnek, megint más díszlettel, amin megint majd kifolyik a szemem, és nem is szoktam látni az énekeseket, úgy beleolvadnak a háttérbe.

hallgatok, kapcsolgatok, ha van valamelyiken jó, akár a Tv2-n, akár a németen, akkor ottmaradok.

A német később ér véget, mint a magyar adás.