Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durcas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
durcas 2013.08.30 06:19:16
@halaloszto: Éppen ott voltam tegnap a fiam iskolájában a tankönyvek érkezésekor. Igen, a tanárok, tanárnők pakolták a könyveket. Igaz, nem békával, hanem rozzant gurulós kiskocsival.
Hajónapló Szombat. 2013.08.10 07:54:27
Bevallom ugy gondoltam, hogy vegge lesz a blognak, illetve ritkulni fog, tehat aparti elet nem lesz blogtema, hanem majd csak arrol irok, ha megindulunk valahova a hajoval. De most a kommentek elbizonytalanitottak. Ugye az volt az eredeti ok, hogy sokakat erdekelt a hajoepites, annak nagyjabol vege.…..
HamPLÓ Hidak, mostanában 2012.12.28 02:33:42
És ha az előbb a nyári Dunát láttuk, most jöjjön három aktuálisabb kép a folyó fölött átívelő hidakról. Először a Széchenyi lánchíd, ködben - a múltkori kép párja: Aztán itt van (nem kis) kedvencem, a Szabadság híd, ugyanennek a ködnek pár órával későbbi…..
durcas 2012.12.31 08:48:12
@Hamster: firefox Ctrl+t hams [enter]

Miért nem rss? Mert ez nem hírportál (számomra legalább is), hanem sokkal inkább egy hangulatblog.
Hajónapló Vasárnap. 2012.12.30 23:57:07
Vasmunka meg szilveszteri bevásárlás, gyereklátogatás. A veretgyártásban kis megtorpanást okozott, hogy készen lettem azokkal amikre korábban elkészítettem a műhelyrajzokat, vagy legalábbis skicceket. De most elérkeztem az újabb agyalás fázisba. Ilyenkor előveszem nagy…..
Akárcsak a müzlis süti, ez is kiváló módja a maradék müzlik hasznosításának. Olyannyira kiváló, hogy megkockáztatom, ezért érdemes müzlit venni :) A Chokitó effektus persze itt is játszik - ronda és finom.... Ez azonban inkább csak a türelmetlenségemnek volt köszönhető, nem…..
durcas 2012.12.31 06:08:40
@wmiki:

"5 dkg vajat olvasszunk össze

2 evőkanál sűrű mézzel, pár percig forraljuk, majd öntsük a müzlihez..."
Senki sem gondolta volna 197 évvel ezelőtt, hogy Lord Byron egyetlen (törvényes) lánya ilyen hírnévre tesz szert. Arra még kevésbé gondoltak volna szülei, hogy az akkor még nem is létező "informatika" fogja őt magasra emelni. Augusta Ada Byront édesanyja azért taníttatta…..
Hajónapló Kedd. 2012.12.04 22:15:00
Bajban vagyok ezzel a bloggal. Igazából amit most csinálok az nem egy látványos dolog. Sok írni, pláne fényképeznivaló nincs rajta. Ma pl. az egész napom ráment egyetlen olyan bilincs elkészítésére, ami a hátsó árboc tövét veszi körül (és ráadásul ebből kettő kell),…..