Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skylos

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Penge éle Első bejegyzés 2012.07.13 12:43:00
1998-ban láttam a Penge című filmet, és nagyon megtetszett, sőt, azonnal újranéztem, ha jól emlékszem kétszer is egymás után. Fogalmam se volt a képregényről, de a vámpírokat nagyon kedveltem. Olvastam Bram Stoker Drakuláját, és Anne Rice Vámpírkrónikáit is. De hogy a…..
A napokban kérte valaki a fórumon, hogy oldjuk már meg neki, hogy a plakátról eltűnjenek a betűk. Kis lelkesedéssel én is belevágtam, régen csináltam már ilyet, izgatott a kihívás. Közben, azt hiszem, kifejlesztettem egy új technikát. De ha nem új, akkor csak nekem új.…..
Skylos 2013.06.18 14:50:32
@BonFire: Már sikerült minden, több helyről is kaptam segítséget. Át volt állítva nekem valami, azért nem sikerült.

A Magyar ps-ről meg annyit, hogy bár jobban átgondoltam volna. Az angol tudásom nem valami jó, most kb. 3 hnapja tanulom, de mellette beszélek olaszul, oroszul, németül és franciául is.

Mindent összevetve köszönöm a segítséget, jóindulattal csináltad, én voltam figyelmetlen.
Köszönöm a videót, sikerült amit akartam!
..
Skylos 2013.06.17 14:11:52
@Leadfoot: Már a kép első centiméteréből tudtam, hogy ez Könnyű Nőcske plakát alapján készült. Én is imádtam a filmet! :D
Game of Thrones helyett Throne of Games. ..
Skylos 2013.06.17 14:08:42
@Leadfoot: Ezzel feldobtad a napom :))
Íme a New York Times ötletes Trónok harca-hirdetése. ..
comment:com A nap képe 2013.02.28 10:00:00
Így reklámozzák a Trónok harcát Los Angelesben.   ..
Utólag kellett rádöbbennem, amikor már túl késő volt, hogy a Zakkant Halloween nem amolyan idétlen, gyenge Amerikai pite másolat, hanem egy kő kemény Nickelodeon mozi és mint ilyennek, nem én vagyok a célközönsége, hanem a tizenéves tinilányok. De megnéztem, mégpedig azért,…..
A Másnaposok első részének sikerén valószínűleg maguk az alkotók is meglepődtek pár évvel korábban, hiszen egy R besorolású vígjátéktól senki sem várt ekkora kaszálást mind a mozipénztáraknál, mind a kritikai fronton. Ennek megfelelően nem is kerülhette el a folytatást,…..
I say: la,La, la, la, laLa, la, la, laWhen you walk on byAnd you call my name Én kedvelem a zenés filmeket és a filmmusicaleket. Tetszett a Chicago, tetszett A nyomorultak, azt pedig kifejezetten bírom, ha általam kedvelt színészeket közismert dalokat zengenek, úgy mint például a…..
Rendhagyó módon most sokkal inkább egy vígjátékról lesz szó, mintsem horrorról. Noha a téma értelemszerűen erősen kapcsolódik hozzánk, hiszen a széria mindig is az aktuális sláger horror-filmek kiparodizálásáról szólt. Hogyan is kezdődött? 2000-ben a Wayans-fivérek…..