Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tozo25

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
Kedves, valaha jó tanuló, jó sportoló, tolltartódban és táskádban példás rendet tartó osztálytársam és leginkább osztálytársnőm, tanárok kedvence! Ebben a pár bekezdésben azon kívánok elmélázni, de leginkább azon hangosan elgondolkozni, hogy belőled miért lett senki,…..
tozo25 2014.10.25 16:10:13
@Jóléti Dán Kekszesdoboz:
Nem számolnám fel dehogyis,ezek értékek.
Csak nem megfelelő helyen vannak a középiskolákban,tehát nem odavalóak,csak a végefele,addig meg szövegértelmezést tanítanék nekik.
Nem erre gondoltam ezek tök szép dolgok és kellenek is,én is imádom nézni a Mona Lisa képet,meg festményeket.Csak nem megfelelő időben vannak tanítva szerintem.

Ez olyan,hogy tanulok vezetni és egyből egy Audi A8-ba ültetnének be,felesleges és nem jó.
tozo25 2014.10.27 16:17:59
@bojlergyulabá:

Pont,hogy nem marhaság,tapasztalat.
És sok ismerősöm is tapasztalja,hogy működik.
Olvastad te egyiket is?Van fogalmad róla miről szólnak?

Én is olvasok könyveket sőt heti 2-t,csak én nem ilyen borzalmakat,hanem:
-Brian Tracy könyvek
-Robert Kiyosaki könyvek
-Szabó Péter-Állj félre a saját utadból
-Dan Millman a Békés harcos útja
-Kerner Tibor-Sziklaszilárd önbecsülés

Vagy Jordan Belfort-A Wall street farkasa
-Kötter Tamás művei

Én ezeknek több értelmét látom,sőt csak ezeknek van értelme,inspiráló regények ezeket kellene olvasni.
Pont,hogy Kerner Tibor írta,hogy vegyük szemügyre a himnuszt,miről szól.
Csak a pesszizmus és a rosszról,semmilyen optimista sikeres bőséggondolkodás.
Nézd meg pl a németek himnuszát.
Sikerkönyveknek van értelme,látom te egyet se olvastál még ajánlom.

Szerinted Donald Trumph miért olvass ilyen könyveket napi 4 órán keresztül,ha annyira baromságok.
tozo25 2014.10.24 20:42:36
@Cave Nick:
Így van,heti 4-szer 2 óra edzésem van plusz kardió.
Közöm nincsen az MLM-hez,szoftvermérnök vagyok,plusz deviza tőzsdével akarok foglalkozni,passzív jövedelem végett.

De milyen konzekvenciát vonsz le,hogy edzőterembe járok? :)

Lehet kicsit furán és keményen fogalmazok.
De most gondoljunk bele,csak gondolkodjunk.

Tanítják Ady vagy bárki verseit műveit,DE és egy nagy DE olvasni és szöveget értelmezni meg nem nagyon tudnak a magyarok sajnos.
Ezt nem én mondtam hanem egy felmérés.
Ja és a matematikai képességek meg épülnek lefele,logikai gondolkodás teljesen épül le.

Most józan paraszt ésszel emberek,ha az alapok nincsenek rendben akkor pont erre van szükség,hogy verset elemezzünk?

Közben meg egy adásvételit vagy egy állásajánlatot nem tudnak értelmezni,egy hitelszerződést szintén nem tudnak értelmezni,egy levelet nem tudunk megírni jól.

Nem lenne jobb ha irodalom órán akkor kommunikációt fejlesztenénk,hogy például ne öööözünk ha beszédet tartunk,vagy pl: fogalmazásokat írnánk,motivációs leveleket,állás pályázatokat és azokat elemeznénk ki szépen,hogy mit hogyan kellene.

Igen na ennek lenne értelme ha az irodalom erről szólna.

Most kövezzetek meg de csak gondoljatok bele ezekbe.
Megtanulhatnánk szöveget értelmezni egyszerűbbtől egészen az adásvételikig.És lennének benne hibák amiket ki elemezhetnének.És azután gimi közepén lehetne akár verseket elemezni,meg írók műveit.

Mert alap dolgokkal nincsenek tisztába a gyerekek,plusz inkább a matekot kellene erőltetni mert ha belegondoltok akkor,szinte minden erre épül a kreativitás,a gondolkodás,a NYELVEK tanulásához is közvetve jó.
Az SME szerepéről egy korábbi cikkben írtam - Ha kóder vagy, lecserélhető vagy -, ehhez kapcsolódóan tette fel a kérdést Tozo25: „Hogyan induljak el,hogy ha SME akarok lenni?Merre milyen irányban?Hogyan válhatok azzá?” Egy kis ismétlés: Ha valaki nem a klasszikus…..
Az első cikkben - Miért jó a pénzügyesnek? – arról volt szó, hogy karrier szempontjából sokkal jobb pénzügyesnek lenni, azonban a fizetések az IT szektorban magasabbak. A második részben - Miért magasak az IT fizetések? – körbejártam azt is, hogy miért van ez így. Most azt…..
Gondolatok az IT karrier útról. Gondolatok az IT karrier útról. Az informatikusok karrierútjáról már többször írtam, csak pár fontosabb: Az élethosszig tartó tanulás, Gondolatok az IT manager karrierútról, illetve Az IT karrier zsákutca Nemrégiben egy beszélgetés kapcsán…..
Nagyon jó érzésekkel osztom meg Hajni írását, mert jó olyan történeteket olvasni, melyek a nehézségek ellenére is jól végződnek és melyekből süt az, hogy a szerzője a mindenki életében adódó problémák ellenére elégedett a sorsával. Hajni (mint írja is) nem lett gazdag,…..
tozo25 2013.04.27 12:43:42
@házelőtthinta:
Nagyon nem,ez az átlagembernek talán.
Én is azért választottam az IT-t mert,hogy megszedjem magam és dőzsöljek,csajozás,ilyenek,utazgatás,ez mind pénz,egészség ez meg pláne.
Álszent duma,menj el a BedBeachre,az Istenhegyre fel,nézzél szét,a pénz az egészség után/mellett a legfontosabb.
Google, Apple, Facebook az informatikai óriások triumvirátusa. Mit kell tudnod, hogy munkát kapj náluk?A terület virágzik, nem véletlen, hogy minden negyedik szakmabeli fiatal álma, hogy a Google-nál dolgozzon. Íme, néhány tény és egy kis segítség, az önéletrajz…..
A mai posztunk szerzője tulajdonképpen hazatért Németországba – otthonról haza. Hogy ez miként lehetséges, pillanatokon belül kiderül, elöljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy (lassan, de biztosan közelítve a félezredik poszthoz) számomra ez az egyik legérdekesebb írás a…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..