Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fajtiszta ember (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédország érdekes egy hely, politikusai nem különben képesek sajátos ötletekkel előállni (bár ugye a magyarokat ebben is nehéz felülmúlni, de ezt most hagyjuk). A legújabb megdöbbentő javaslatot a parlament szocialistákból és feministákból álló pártja, a Baloldali Párt…..
A palesztin Hamász által ellenőrzés alatt tartott Gázai-övezetben szervezett nyári táborokban képezik ki a 6-16 éves gyerekeket a fegyverhasználatra, a katonai viselkedés alapjaira és egyebek mellett arra, miként kell átjutni égő abroncsokon. A minap testvérblogunkon, a…..
„Találkozzunk a háború után hatkor.” De természetesen nem azért, hogy sörözésre vesztegessük az időt, hanem hogy haladéktalanul megkezdjük a nemzetmentést, és megragadjuk a hatalmat. A magyar országgyűlésben ülő Lenhardt Balázs elhivatottnak érzi magát a súlyos…..
A kérdés egyáltalán nem elméleti, hiszen már keresik is azt a béranyát, aki életet adna egy klónozott neandervölgyi bébinek. A dolog olyannyira komoly, hogy a projektet nem más, mint a Harvard Medical School egyik professzora, George Church vezeti, aki reményei szerint újra tudná…..
Ahhoz nem sok kétség fér, hogy Nicole Kidman jó pár évvel ezelőtt egy csodálatos, gyönyörű nő volt. Aztán teltek az évek, jöttek a ráncok, azaz csak jöttek volna, ha nincs az a fránya botox, amitől ennek a szép nőnek ugyan kisimultak ráncai, ámde eltűntek a vonásai, a bája…..
fajtiszta ember (törölt) 2012.11.21 12:45:37