Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerryprise

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+ Jó kép és hangminőség  - Kicsit unott a kommentár. Ha fáradt vagy inkább ne videóz ;) GerryPrise   ..
A pályázat leírásában megpróbáltunk egyértelműen fogalmazni. Olyan embert keresünk, akiről úgy gondoljuk, egy éven át mindannyian szívesen nézzük, hallgatjuk, olvassuk majd. Azt is mérlegelnünk kellett, vajon a pályázó valóban képes-e saját maga, mások segítsége…..
gerryprise 2013.01.04 16:59:11
+ Jó minőségű és szórakoztató videó! - Máskor jobban vedd le a játék hangerejét! GerryPrise ..
+ Jól összetett bemutató - Bár HD a videó, látszik, hogy utólag is konvertálva lett. Ez által kockás lett a kép. GerryPrise ..
gerryprise 2012.12.11 19:41:58
@KorianHUN: Mindent észreveszünk :)
+ Jó minőség + Jó kommentár - Hangminőség nem a legjobb. - Attól, hogy te még profi vagy a játékban, lehet, hogy mások még csak most kezdik el. Máskor ne beszélj lekezelően azokról, akik még nem játszottak vele. GerryPrise ..
+ Élvezhető bemutató. + Jó játék választás. + Rövid, de lényegre törő. - Hangminőség nem a legjobb! - Képminőség nem a legjobb! GerryPrise   ..
+ Ötletes intro + Élvezhető kommentár + Jó minőség. - Hangminőség nem a legjobb. - A játék néhol hangosabb, mint te. - Az intro picit túl hosszú.GerryPrise ..
+ Jó a játék választás.  - A videó elején nagyjából 4 percet kilehetett volna hagyni.Hosszú és unalmas volt. - Nagyon hallani lehetet az egér és a billentyűzett csattogását ami ráadásul visszhangzót is. - A játék hangja néhol hangosabb ,mint te. - Sok a trágár…..
Banana-Joke Lennél a helyében? 2012.12.01 12:26:48