Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spíker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy alakult, hogy a török-magyar mérkőzést egy török nyelvű közvetítésben tekinthettem meg. A török riporter egyébként a magyar játékosok többségének nevét egész helyesen ejtette ki, csak a szóvégi "r" hang haladta meg a képességeit, így került a magyar válogatottba egy…..
Elôre le kell szögeznem, mérhetetlenül csalódott voltam péntek este. Nem véletlenül nem ragadtam klaviatúrát eddig, valószínûleg nagyon egyszerû tômondatokat írtam volna a lehiggadásomig. No meg ki is kellett józanodnom, és újra megnéznem a meccset ahhoz hogy bármi értelmesnek…..
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
spíker 2013.02.21 09:05:20
spíker 2013.02.21 09:09:20
@Hurrá Torpedó: "lemész, akkor ott tartod a jobb oldalát a füvön, és fékezel. nem vészfék, hanem normál. lelassulsz 30-ra, és akkor visszajössz. lehet hogy nem kell annyira sem, mert 25 méter után már nincs szintkülönbség. de ott, akkor egyből visszahúzni őrültség."

Egyetértek.
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
spíker 2012.12.09 22:21:50