Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jnagy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is áll a bál a Ryanairnél, sőt a helyzet fokozódik: a most pénteki sztrájkba beléptek a német pilóták is, további tömeges törlés az eredmény. A magyar utasok még szerencsések is, hogy csak két újabb budapesti járatot töröltek. Eddig azt tudtuk, hogy az írországi, belga és svéd bázisok…..
jnagy 2018.08.08 22:34:00
@Fillér B. Gusztáv: "Veheti magának a jegyet a másik légitársaságra, a Ryanair nem fogja kifizetni, csak visszaadja a törölt járat árát. És ez szabályos"
Ezt mire alapozva tartod szabályosnak? Mert az 261/2004/EK alapján szerintem fizetniük kellene
Kipróbáltuk az új londoni flybe járatot, tetszett. A Budapesten nemrég debütált légitársaság heti három járattal tolja Londont és tök olcsón sokkal kényelmesebb eljutást biztosít, mint a két ultrafapados.  A kedvünk az induláskor majdnem elment az egész flybe-tól, mivel a tájékoztatás fogalmazzunk…..
jnagy 2017.09.16 23:55:24
Kedves olvtársak, tegnap elfogyasztottuk azokat a bizonyos pizzákat. Nagy örömömre szolgált, hogy minden dobogós versenyző el tudott jönni, és nem kellett egyy pizzafutár-robogóval körbekarikáznom a várost, az Ad Astrától a Multimédiaplázáig. Az még nagyobb örömömre…..
jnagy 2012.11.20 19:50:31
@vilmos.nagy: lehet hülyeséget írok, de a Tescoban most nem a Paperwhite van 35.000-ért ? Ha az, akkor ez nem rossz ár érte szerintem
tesco.hu/akcios-termekek/tesco-arena-plaza-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szamitastechnika/amazon-kindle-5-wi-ebook-olvaso