Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbalint987

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Samsung, Telemax és egy csalódott Krisztián, akinek azt ígérték, hogy ő lesz a világ közepe, aztán valahogy mégsem jött össze. Kedves Homár ! 2014.11.08.-án vásároltam az Euronicsban Samsung Galaxy S5 sorozatú telefonomat. Mindegyik széria megvolt már, soha egyikre sem…..
Az alábbi levelet kaptuk egy kedves, embertársaiért tenniakaró olvasónktól. Ezúton is köszönjük a gondoskodást, hiszen legalább bemutathatjuk, hogy mik azok a jegyek egy körlevélben, amik alapján reflexszerűen a HOAX feliratnak kell elkezdenie villogni a fejünkben -…..
Kiderült, hogy miért nem cserélnek mobiltelefont sehol szervizben: levonják az eladók fizetéséből, ha "mégsem indokolt" a csere. Így történhetett, hogy pl egy telefon besárgult, becsíkozódott kijelzője "a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja": Rólam elöljáróban…..
mbalint987 2013.08.22 16:40:30
@ColT: Lehet, de akkor nálam miért látszanak ezek a csíkok? Típushiba?

@Kellemes Zérókomponista: Én is eléggé "szőrszálhasogató" vagyok ezzel a telefonnal, hisz nemrég vásároltam, így minden apró kis "hibára" odafigyelek, mint pl.: a karcolások a hátlapon, esetleg a kijelzővédő fólián vagy az esetleges mikrolaggok a főképernyő lapozgatása során. Ettől függetlenül én ezt a problémát nem látom zavarónak, de természetesen jogos az, aki ezt zavarónak találja. De mivel szerintem a legtöbb Xperia SP ilyen, ezért el kell döntenie a posztolónak, hogy együtt tud-e élni ezzel, vagy cserélteti egy másik készülékre. Hozzáteszem, hogy a posztoló mivel nem mellékelt fényképet ezért nem tudom, hogy ez a csíkozódás milyen mértékű...
Ez ugyan egy 2010-es történet, de minthogy hasonló esetet még nem dokumentáltunk, és elég jó, most erre is sor kerül. A Google bünteti azokat az oldalakat, ahol illegális tartalmakatat talál, ezért a tárhelyszolgáltatók kénytelenek összekapni magukat. Naiv ügyfél androidos…..
István Lenovo Ideapad laptopja már többször megjárta a lengyelországi szervizt, mire felfogták, hogy mi a hibája. Igaz ehhez egy külön üzenetet kellett a gép belsejében hagynia papíron. Viszont amire ezt a küldetést megoldották, lett új: 2011. augusztus 25-én vásároltam…..
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
mbalint987 2012.11.23 15:27:18
@kobalt: A kép Xperia X8-al készült és emiatt nem túl jók a képek...
Veszel nekem fényképezőképet? Akkor FOGD BE!
mbalint987 2012.11.23 15:33:55
@cirróka: Na ne mond... Én elküldtem a Homárnak, a Homár meg úgy látta, hogy érdemes az oldalba berakni! Miért fizessem ki az adósságot? Fizesse csak az Unokád meg Te... Nem az évszázad bűntetje DE vicces volt látni ÉS az eladásra/bemutatásra kiállított laptopnak NE legyen ez a neve! Rakj fel Jobbat vagy fogd be!
mbalint987 2012.11.23 15:43:04
@greatwideopen: Vicceskedvű számítástechnikus??? Majd mikor pl. egy iskola megvesz pár ilyen "komoly" laptopot és mikor majd ezek a laptop(ok) feljelentkeznek a hálózatra majd akkor majd sorban írják a hálózaton, hogy buzigyursány, buziorbán, stb. akkor nem röhög senki, pedig a vicceskedvű számítástechnikus csak viccnek szánta! Gondolkozz már! Kurva vicces, mondhatom!
Nem Te döntöd el mi kerül fel a Homárra (szerintem)! Nem tetszik? Itt egy megoldás: Feltöröd az index.hu-t és letörlöd! Ennyi! Ha nem tudod/szeretnéd akkor ezt a cikket nem muszáj olvasni, majd mikor a listában meglátod ezt szépen behunyod a iciny-piciny szemed és görgetsz tovább!