Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clarita

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez van. ..
Clarita 2015.02.06 13:38:17
@Kettes:
Én is. Gajdics Ottó, amint épp lelkiismeretes...
... ha szeretnéd megvédeni Orbán Viktort, akkor kérlek, add tovább! Bencsik András, 2014.12.22...
Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a…..
Az élen nincs változás. Az első helyet nálam (is) Tarlós magabiztosan tartja évek óta, bár az októberi önkormányzati választások óta visszavonultabbnak tűnik. Itt a Vincenten is többször megemlékeztünk különböző alakításairól. Most egy üstökösként feltűnő másik…..
Ő már tudja, hogy ennek a karriernek itt vége van. A túlélés esélye nélkül mégis kénytelen végigjátszani amit kiróttak rá, mert a ner nem ereszt, nem hagy megpattanni egy ócska lemondással. A hazugságcunami csak hömpölyög megállíthatatlanul, Vida meg bohócjelmezben…..
Clarita 2014.12.12 10:14:46
@The Ghost Wolf:
Az elszabadult létrák országában van veszíteni valója vidának...A puszta tyúkszaros élete...
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
Clarita 2014.12.03 12:42:59
@közrabszolga:

Ahogy telik-múlik az idő itt a NER-ben, egyre kevésbé lenne kifogásom az általad javasolt kissé erős véleménynyilvánítástól. Szép is lenne az nagyon, ha az utcák, terek, fák, lámpavasak ilyen szép dekorációt kapnának : egy füzér, egy fideszes...valóságos hungarikum..Aztán vízkeresztig ellengedeznének szépen...A gond azután jönne. Avagy tudsz olyan politikust, pártot, személyt, bárkit vagy bármit megnevezni, akire a visszaszerzett szajrét nyugodtan rábíznád?
Már megint az a gátlástalan, kurva sajtó a hibás! Picsábamár ezekkel, de tényleg. Csak hergelik az embereket felfele, mikor annyi de annyi jó dolog van amivel törődhetnének. Például, hogy mekkora nemzeti orgazmust fog okozni, ha Orbán Viktor végre beköltözhet majd a karmelita…..
A szakmunkásképzésnek a becsületét vissza kell adni. Az a logika, hogy mindenki vagy nagyon sok család azt hiszi, hogy a sikeres élethez egyetlen út vezet, gimnázium, érettségi, valamilyen egyetem vagy főiskola, tévedés. Nem akarom őket tévedésben tartani, e fölött a…..
Clarita 2014.11.14 10:11:51
Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le lesz vágva a keze Pokorny Zoltán, 2010. március 17...
A Kehi elnökének, illetékes alelnökének és illetékes vizsgálatvezetőjének: De meg lesztek ti baszva, galambocskáim... ..
Clarita 2014.10.23 10:20:42
@imigyenszolaezekiel:

A békemenetes nyáj addig hisz a csuti és tsi. "ártatlanságában", ameddig megkapja az őt "megillető" gázsit. Ha pedig nem, akkor abban a pillanatban kiderül, hogy ők mind mind keceli polgármesterek...Szót sem érdemel ez a társaság...
Varánusz Szíjjártó kínpadon 2014.10.21 07:33:55
Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai. Elvégre…..
Clarita 2014.10.21 08:22:57
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mr. 20% további sorsáért legalább nem kell aggódnunk. Lenyűgöző az a szakértelem, ahogy a szerkesztő-riporteri szakmát kitanulta...
Államfőhöz méltatlanul viselkedett a kétharmados hatalom köztársasági elnöke vasárnap, miután leadta szavazatát az önkormányzati választásokon.A Hírtévé nem sokkal 11 óra után, adását megszakítva kapcsolta élőben azt a zugligeti szavazókört, ahol - mint bekonferálták -…..
Valami furcsa, ismeretlen tudatmódosító szedi áldozatait a kormánypártban. Elsőre úgy véltem csak a klasszikus értelemben vett seggreforgással van dolgunk, de mára azt hiszem a helyzet sokkal súlyosabb. Aggódom az egészségükért, az ismert drogok eddigi legsúlyosabb…..
Clarita 2014.10.07 11:44:10
@dr. jenőke (jenőke):
Marha jó, osztom is íziben...
Clarita 2014.10.07 14:15:27
@The Ghost Wolf:

Nagyon jó a példa, amit felhoztál. A takarító cégek között a versenyszférában öldöklő küzdelem folyik pl. egy irodaház takarításáért. Igaz, néminemű ismeretet azért itt is fel kell mutatni. vegyszerek ismerete, higiéniai előírások, koordinálni a munkatársakat, stb...
Ezeknek tényleg ennyi esze van. Nincs megjátszás vagy valami homályos, túlértékelt úgynevezett stratégia, helyette faék egyszerűségű hiszékenység és a kétségbeesett kapkodás ostobasága van. Orbán meg nyálhabot permetezve a környezetére röhög, ahogy bír. Vajon mi…..
Clarita 2014.10.03 11:29:48
@hacsaturján:
Egy Petrarca tollhegyére méltó - kedvencem a nyalkás brigyó -, megejtő szépségű versedet vajh' miért az én nevemre adresszáltad? Valamit értenem kéne amit nem értek? :))