Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aspidistra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Addig 2012.11.20 12:43:13
„Csak az az egyetlen csillag változott, ott a vezérlőterem képernyőjén, a fejük felett. Sárgás színe egyre világosodott, és mert tudták, hogy erősödnie kell, úgy érezték, minden következő szolgálatra – nem volt értelme más egységben mérni a nem létező időt –…..
Aspidistra 2012.11.20 21:43:16
@Malachi: egy egész normális összefoglaló az egyik jelenlévőtől a kongresszusról: lmpbekes.blog.hu/2012/11/18/a_szovetsegesi_politika_dilemmai_az_lmp_xx_kongresszusan
Aspidistra 2012.11.20 22:16:20
@Malachi:

Szerintem túl korán temeted őket. Tényleg még másfél év van a választásokig, és nincsen még minden lejátszva.

És Morcznak igaza van abban, hogy rengetegen vannak, akinek Bajnai és MSZP visszatartó erő, mégha elegük is van Viktor és társaiból.

Számomra egyébként nem Bajnai a problémás, hanem a Milla maga :) De ettől persze még elfogadtam volna az LMP döntését, ha a csatlakozás mellett döntenek.

Szerintem most a leglényegesebb, hogy szedjék össze magukat, ne szakadjanak, hanem hatékonyan és összezártan valósítsák meg a többség által elfogadott stratégiát. Szerintem amennyiben a párton belül széthúzás lesz, az sokkal többet árt az LMP-nek és az országnak, mint az a döntés, mint amit a hétvégén hoztak.
Aspidistra 2012.11.20 22:20:42
@Mária: engem nem lep ez meg, korábban is sajnos ilyen intoleránsan gondolkodott sok liberális, mielőtt még a Fidesz hatalomra került volna

épp ez a kétoldalú politika, ami ebbe a siralmas állapotba vezette az országot
 A XX. kongresszus minden párt életében jelentős momentum, így volt a Lehet Más a Politika esetében  is. Fontos állomáshoz érkeztünk, mert az LMP esetében húsz kongresszus három és fél éves fennállása alatt lett megrendezve, ami jól mutatja a párt belső…..
Aspidistra 2012.11.19 18:02:37
@Alonee: Alonee, you are not alone!!!

Az LMP azért jött létre, hogy felszámolja a kétoldalúságot a politikában, és valami újat, valami frisset mutasson. Gyűlöletes, ami itt folyik a mostani kormány alatt, de gyűlölködéssel és a másképp gondolkodók földbe döngölésével nem lehet megoldani a helyzetet. Kell, hogy LEHESSEN MÁS.

Egyébként én elfogadtam volna, ha másként dönt az LMP, úgyis mellettük álltam volna.

Most szakadni nem szabad és sértődékenynek lenni és azokra az emberekre figyelni, akik leírják az LMP-t, és olykor gyűlölködő kommenteket írnak egyes tagokról, másokat meg ajnároznak. Ezek valószínűleg nem a "mássága" miatt szavaztak egykoron az LMP-re.

Még annyit szeretnék mondani, hogy nagyon köszönöm mindenkinek a munkáját: Jávor Benedeknek is, Karácsony Gergőnek is, Schiffer Andrásnak is, és az egész frakciónak. Csak továbbra is kitartás és tisztesség!