Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becky B.

51 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a skóciai kórház a nevét a faluról kapta, melyben található. East Fortune egy kicsiny falu, Edinburgh-tól mindössze félórás autóútra. 1915-ben a falu területén katonai légibázist alakítottak ki, amely a német zeppelinek elleni védelmet szolgálta az első világháborúban. 1919-ben erről a bázisról…..
  Kanyargós vidéki utak vezetnek ehhez az elfeledett Észak-skóciai roncstelephez. A telep tulaja, Leslie, egy 80-as éveiben járó vidám, pirospozsgás öregember, aki korát meghazudtoló módon jön-megy, cipel. A közelben lakik, a telephez tartozó földet műveli és felügyeli épp, mikor megérkezünk.…..
A skóciai Rosslynlee Elmegyógyintézet, a fővárostól, Edinburgh-tól 11 km-re délre található,  a Da Vinci-kód című regényben is megjelenő híres Roslin kápolna közelében. A William Lambie Moffatt mérnök által tervezett intézet 1874-ben nyitotta meg először kapuit, körülbelül 500 betegnek adva…..
      Emlékszem épp a baromi unalmas számítógépes munkám végeztem, amikor eszembejutott az ötlet, hogy milyen érdekes lenne egy olyan weboldalt készíteni, ami a turistalátványosságok helyett az eldugott, omladozó szebb napokat is látott épületekről szólna, amelyek mellett talán sokan elmennek, de…..
A Szomszédok hatással volt és van is ránk a mai napig. Bugyuta egyszerűségével és szájbarágós stílusával még ma is jókat lehet rajta derülni és én például bevezetném az iskolákban, mint tananyag. Az oka pedig egyszerű: mutasson bárki ennél hitelesebb korrajzot a…..
Becky B. 2020.08.03 15:54:54
Hamarosan lehet ki is fogyok a zsörtölődésből... De addig is betiltanám: az új vajdasági címert a büdösbogarakat büszkének lenni a tudatlanságra indokolatlan klímahasználatot Földes Andrást a Szulejmán sorozatot a „birthday girl” szalagokat, koronákat a lakodalom nélküli esküvőket a szűk…..
A posztot EZ a bejegyzés ihlette. Én is 100 ilyen dolgot akartam összegyűjteni, de már félúton elfogytak az utálható dolgok. Talán mégsem vagyok annyira házsártos és utálkozó, mint gondoltam. (bár a barátom ezzel nem értene egyet) :D Szóval ez volna az az 50 dolog, ami kapásból eszembejut: Dolgok…..
Gondoltam befestem a hajam valami szép színesre. Na nem az egészet, csak legalább egy tincset, hogy valami izgalmasat vigyek az unalmas, kifakult szénakazalba, amit a hajamnak hívok. Az ammónia alapú festékek ellen távolságtartási végzést kért a hajam, mondván,  hogy kurvára tönkretettem vörös femme…..
... ezt nem én mondom, hanem Kurt Cobain. Mondta. Jó lett volna ha ő nem így látta volna, és további csodálatos albumokkal gazdagította volna az emberi kultúrát, de nem így történt. És arról, hogy mit érzett és hogyan élt készült egy remek dokumentumfilm, ami nemcsak a száraz tényeket tálalja, de…..
Gondolatszilánkok Irónia 2018.07.22 13:03:39
Ma vettem egy parfümöt, a millliónyi pacsuli illatkínálatból sikerült kiválasztanom egy szolidabbat, a márka neve: Eternal Summer azaz Örök nyár. Hát ha már az örök ősz földjén élek, legalább szagoljam a nyarat ha már érezni nem érezhetem...
Tegnap szembejött velem az utcán egy pár. Ahogy elnéztem õket valami kellemetlen, de ismerõs gyomorideg vett rajtam erõt. Gyomorgörcs és hányinger. Az arcukról butaságot és pusztìtó arroganciát olvastam le. Nagyon ellenszenvesek voltak ìgy ismeretlenül is. Pedig semmit nem csináltak csak…..
Gondolatszilánkok 2018.07.02 13:33:44
Nem tudom, hogy bárki is olvassa vagy valaha olvasta a blogom vagy csak magamnak meg a hangoknak beszélek, de ha valaki mégis idemerészkedett annak feltűnhetett, hogy George Martin is gyorsabban halad a Trónok harca könyvek írásával, mint én a blogposztokéval. De azt hiszem mostanra valamennyire…..
Gondolatszilánkok Kéziszótár 2018.06.07 14:14:58
Kéziszótár nőknek férfiakhoz, avagy amit férfiak mondanak vs. amit valójában gondolnak - csak és kizárólag 18 éven felülieknek -   hiányzol - meguntam a pornót kedvellek, csak nagyon szar az időzítés - jó nő vagy, de nem elég jó ahhoz, hogy miattad visszautasítsam a többi puncit majd hívlak -…..
Antonius Block: A legőszintébben szeretnék gyónni neked. De a szívem üres. Ürességem tükör: tulajdon arcomat mutatja. Látom magamat: iszony és rémület fog el a látványtól. Embertársaim iránt érzett közönyöm kirekesztett az emberek közösségéből. Azóta fantomok világában élek, álmaimba és képzeletembe…..
   Egy nap még megérem, hogy átszelem Arizona álmos, poros országútjait, háttérben a Grand Canyon rozsdás körvonalaival, miközben a Kings of Leon rakoncátlan dallamai és nyers riffjei pattognak a lejátszóból. Különben hiába éltem.       Follow my blog with Bloglovin..
Celluloid Mr_R0b0t_kritik@ 2016.02.01 23:17:19
     Szóval volt ez a Mr. Robot nevű sorozat az USA csatornán, amiről még mindig túl kevesen hallottak. Bár gyanítom, hogy idővel beindul a hype-vonat, mint annak idején a Breaking Bad esetében. Mert ez a sorozat jó, úgy értem tényleg nagyon jó. Azt is elmondom röviden, hogy miért.         …..
     Szóval volt ez a Mr. Robot nevű sorozat az USA csatornán, amiről még mindig túl kevesen hallottak. Bár gyanítom, hogy idővel beindul a hype-vonat, mint annak idején a Breaking Bad esetében. Mert ez a sorozat jó, úgy értem tényleg nagyon jó. Azt is elmondom röviden, hogy…..
A legtöbb, amit egy pláne amatőr  író, költő remélhet, hogy a művei önálló életre kelnek s megihletnek másokat. Mert az inspiráció nem vész el csak átalakul  A fenti illusztrációvá például. A képet az illusztráción is feltüntetett haikum inspirálta, az elkövető…..
  Mindig úgy éreztem, hogy az emlékek leginkább dallamokban szeretnek elbújni. Még azok az emlékek is, amelyek elhomályosulnak az idő múlásával, néha egészen erősen továbbélnek bizonyos dalok hangjegyei mögött. És milyen érdekes, hogy a zene nem csak pillanatokat de teljes…..
  csak egy kattintásra vagynevedet mint oszló tetemetidőnként felszínre dobjáka bináris fogaskerekek..
Gondolatszilánkok Generation Gap 2014.07.03 22:53:03
Generációs szakadék az, amikor nem tudod a szüleidnek elmagyarázni, hogy milyen érzés ha agyonlájkolják az egyik youtube kommentedet. A facebook rendszerével valamennyire már az ősök is tisztában vannak, de a facebookos lájkok nem youtube lájkok. A facebookos lájkok elfogult…..
Gondolatszilánkok Önbizalom 2014.06.13 22:18:35
Nem vagyok egy optimista, pozitív gondolatokba burkolózó ember. Olyannyira nem, hogy az egyetlen olyan naplóbejegyzésem, ami a jó tulajdonságaimat hivatott ecsetelni (nem beképzeltségből, pusztán csak azért, hogy rossz napokon helyretegye az önbizalmam) stílusosan kilóg a naplómból,…..
"Valaki megkérdezett egy idős házaspárt, hogy hogyan képesek ötven év után is elviselni egymást. Ezt válaszolták: - Nos uram tudja mi abban az időben nőttünk fel, amikor, ha valami elromlott, azt megjavították, nem pedig eldobták."      Újabb semmitmondó…..
Antiszocok és kockák figyelem: eladó account a játszóközönséget leginkább megosztó, hírhedten híres, utált, de mégis népszerű mmorpg játékhoz, az Élethez! Régóta próbálsz kitűnni az átlag Élet-gamerek közül? Unod, hogy a játék adta lehetőségeid a karakter…..
Pontosabban a Sherlock sorozat A Reichenbach vízesés című, 2. évadot záró epizódjának az ivós játéka. Szabályok? Csak egy van. Mindegy hogy ki, miből, mennyit, milyen sorrendben - csak inni, míg már nem fáj és míg el nem múlik az a furcsa kényszered, hogy minden, a kezed…..