Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chemorin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semjén plágiumügyét is komoly vizsgálódás után borította a hvg, akárcsak az „emberek elnöke” ügyét. A 122 oldalas dolgozat-szöveg több mint hatodát találták meg Glasenapp ’Az öt világvallás’ c. közismert művében, amely „minden könyvtár szabadpolcán elérhető”.…..
A diktatúra kifejezést definiálni nem különösebben nehéz feladat: A diktatúra olyan politikai rendszer, ahol az állami főhatalom (a kormányzati hatalom) forrása nem a népakarat. A diktatúra valamely személynek vagy csoportnak az állam törvényeit figyelmen kívül hagyó,…..
chemorin 2012.11.19 18:47:25
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Figyelj már Afganisztáni nemecsek! Melyik média volt a fidesszel totálisan elfogult? Mert 2002-től 2010-ig a "közszolgálatinak" csúfolt MSZP-s TV a napi két Gyárfás Tamás által gyártott Párt keltével, nem hiszem, hogy a fideszt támogatta volna. Az RTL klub megalakulása óta mind a mai napig heti rendszerességgel fideszt lejárató politika show műsort készít az MSZP/SZDSZ-es szavazóknak! A TV2 szintén az MSZP kezében van. A fidesznek maradt a HírTv és az Echo amiket csak kábelen lehet fogni, ellentétben az előbb említett két MSZP-s Tv-vel, amelyek az egész országban sima antennával is foghatók.
Akkor hol volt itt a média fölény? (és akkor még az ATV-ről nem is szóltam...!)
chemorin 2012.11.19 18:49:23
@nu pagagyí: Akkor a francia elnök is az, mert őt is dicsérte!
A hősi halottakat tisztelni és kitüntetni szokás, de azért ha egy katona véletlen felrobbantja magát több száz kilométerre a fronttól, azt titokban inkább körberöhögik. Legfeljebb sajnálják, de azzal sokat nem ér senki. Kár az LMP-ért, még lehetett is volna belőlük valami. A…..