Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megélhetési Retttegő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Orbán Viktor most hétvégén ismét megszólalt: a Fidesz erdélyi házi-fesztiválján, Tusványoson beszélt a kormányfő arról, hogyan látja Magyarország helyzetét. Ahogy megszokhattuk, az Orbán-beszédek mostanra leginkább a tábor egyben tartását célzóak, pátoszt és bizalmat…..
Mindjárt az elején jelzem: nem a valódi parasztokról beszélek. Őket ismerem. Tudom, mennyit dolgoznak, mennyi mindenhez kell érteniük. Tudom, hogy hittel és rengeteg munkával termelik meg azt, amit sokan csak a boltok polcairól ismernek. Inkább a sakktábla parasztjaira gondolok. Azokra…..
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
Kósa Lajos szerint ütni kell a jó gyereket, akkor majd teljesít. Amikor ezt számon kérik a debreceni polgármesteren, természetesen azt fogja mondani, hogy ezt képletesen értette. Mi ezt készséggel el is hisszük, hiszen ugyanebben a tanévnyitó beszédében azt is mondta, hogy, amikor…..
Megélhetési Retttegő 2013.09.05 10:35:50
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..