Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsééé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
zsééé 2007.11.23 09:31:55
mennyi?husz!
figyelj, én sajnálom, hogy veled olyan dolgok történtek, amilyenek. De, uúgy, ahogy jó tapasztalatból nem szokás általánosítani, úgy a rosszból sem feltétlenül kellene...
És hadd helyesbítselek:
"3 project parhuzmaosan aztan jott egy 4. es rogton semmibe vveszem a tobbit akiket hitegettem es stb. olvasmanyt.." - ezt TE írtad, nem én... a projekt kifejezés valóban nem volt szerencsés, bocs, ha valakinek az ízlésébe tiportram vele, nevezzük inkább "viszony"-nak. De (mint már 1x ezt jeleztem) nem hülyítettem senkit... A "viszony" így indult (mind3 esetben): "figyelj, ez nem kapcsolat, nem szerelem, nincsenek szabályok, kötöttségek, elvárások. Így is megfelel?" - ez a hülyítés kategória?!
Jött egy 4. és a semmibe vevés... Tényszerűen, ez igaz. De pont a lényeget nem látod mögötte: jött a 4. (akivel érzelem volt, kapcsolat volt, szabályok voltak) és semmibe vettem a többieket (egy kapcsolat számomra csak monogám lehet - a másik háromnak mennie kellett, pont azért, mert senkit sem akartam hülyére venni, megbántani, vagy átverni). Tudni kell olvasni a sorok között...

Panzer,
A kérdés áll vica versa: nektek mi bajotok van azzal, aki másként gondolkodik? Én szemforgatónak tituláltam néhány posztot... míg azok a bizonyos posztolók kurvának tituláltak engem. Nos, elhiszem, hogy vannak olyanok, akik számára a kapcsolat szent és csak monogám lehet (bármily furcsa, én is ezek közé tartozom - ahogy petya megfogta a lényeget: én senkinek sem voltam a barátnője, kapcsolata, szerelme stb.), de tapasztalatom szerint a legtöbbjük valójában félrelép(ett) 1x-2x, vagy legalábbis álmodozik róla... (na tessék, hát nem általánosítok én is?! Ejnye!) :-)
És akkor a végső kérdés: ki a anygobb görény: aki a monogámia álarca mögé bújva titokban lép félre, átverve ezzel valakit, akit szeret (?)/max. rescpect a kivételnek, of course/, vagy aki nyíltan vállalja a többes számot (amiben mindenki saját szabad döntése alapján vesz részt, nem hülyítés, ígérgetés nyomán), a többieket sem átverve, hazugság nélkül?

Részemről ennyi.