Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Callisto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János nem érti, hogy miért kellene neki azért fizetnie, hogy a postán kiderítsék, kinek adták oda a csomagját illetéktelenül. A Magyar Posta, ahelyett, hogy a címzettnek kézbesítette volna a küldeményt, valahol máshol, valakinek másnak adta át. A követett küldemény után…..
Callisto 2014.01.26 15:59:06
@helianthus: Olyan cégnél dolgozok, ahol napi szinten több 10 ajándékcsomagot küldünk ki nyerteseknek. Fordult elő a kedves postával olyan, hogy egy X.Y.-nak címzett, tértivevényes, érték nyilvánított küldeményt (értsd nyeremény) C.D.-nek kézbesítettek ki, totál másik címre. Persze a papírmunka nekünk volt vele, hogy a kártérítést megkapjuk.
Ha Ön elõfizetõ, nézze meg a számláját! Lehet, hogy nulla helyett 1800 forintot fizet egy hónapja. Ez szenyóság, de abszolúte legális. Részletek lent. T. Homár! :-) Én egy Vodafone Házimobil díjcsomagra szerettem volna elõfizetni október végén, de hiába írtam alá a…..
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..