Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre Úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "A jógázás démontiszteletre rendelt mozgáskultúra" - hirdette Németh Sándor a legutóbbi Vidám Vasárnapon - "...a mozgás által démonokat energizál és démonokat idéz meg." - Nos, nem csoda, ha pár napja ezen röhög az ország népe.   Amikor jógáról beszélünk, annak megkülönböztethetjük testi és…..
Imre Úr 2019.11.24 05:17:51
@Bobby Newmark: Ritka nagy tahó vagy,nem tudom milyen jogon "f...szopó zol" ,meg a szekták a Te Istened rajongói akik a sátánt képviselik nyíltan,mármint hódolnak neki tudatosan,a többi amit írtál meg rosszindulatú zsigerből jövő fröcsögés,és röhejes mert mint írtam nem elmebeli dologról van szó,hanem szellemi,és semmilyen "agymosás" nem kell hozzá,de a te hitetlenséged a Te jogod.
A trend az önéletrajzokat sem kerüli el, egyre több csilli-villi sablon jelenik meg, sőt az álláskereső portálok is gyártanak ilyet a regisztrációkor megadott adatokból akár… A toborzási módszerek is kezdenek átalakulni, összességében elmondhatjuk, hogy a 20 másodperces szabály - hű, de rég írtam…..
Imre Úr 2019.03.20 12:12:01
@Melee: Már ne haragudj,de mivan?! Szemüveges vagyok,azért kérdezem,most akkor mit álszenteskedjek ezzel hogy szemüveg nélküli képet töltök fel magamról? Ez nem tiszteletlenség ha felvállaljuk magunkat,az már annál inkább pofátlanság ha takargatni akarunk magunkról dolgokat,meg amúgy is kiderül.
NemGogol Fideszes keresztények 2018.06.06 08:07:02
"Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az emberről. Csak az számít, hogy ki mondja." (Oscar Wilde)  A cél egy keresztény, homofób, idegengyűlölő, rasszista társadalom kialakítása. Itt, a mi szép kis hazánkban. A cél esetében nyugodtan használható a volt szócska, mivel ez a szándék már régóta…..