Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pridemod

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
pridemod 2012.11.17 01:58:48
Cukkerek vagytok, hogy ennyit foglalkoztok velünk :)

Főleg, hogy egy troll ösztönzésére :)
Eddig nem esett le miért is tolja a propagandát ilyen keményen Hohenzollern, hogy tökmindegy mit akartok söpredék, úgyis majd az EU-s szabályozás megmondja mi legyen, semmi döntésetek nincs a dologban és le van szarva mit akar a többség? :)

Trollkodik, attól a felismerésből eredő félelmétől vezérelve, hogy bizony ő is tudja, lófaszt sem fog az EU ebbe beleszólni, ez a saját belügye az országoknak, nem emberjogi szabályozást igénylő a házasság intézménye, ha nem így lenne, már a régi EU-s államok mindegyikében egyformán lenne szabályozva ez a dolog, de még csak nyomokban sincs szándék sem ilyen központi szabályozásra :)

Hohenzollern tudja, hogy bizony itt és mindenhol ebben a kérdésben a többség által a törvénykezéshez juttatott jogalkotó közösség , mely a többség igényét veszi figyelembe, fog ebben a kérdésben dönteni, márpedig az LMBT nem valószínű, hogy bármilyen értékelhető szintű erőt fog tudni felmutatni politikai vagy jogalkotói szinten :)
Hohenzoller egyszerű, saját frusztrációjától vezetett troll, semmi más.

Jön azzal, hogy a jóléti államok, a legboldogabb országok azok, ahol a melegházasság engedélyezett.
Ez így van, csakhogy ez nem így ok-okozati összefüggés, hanem fordítva.
Ahol jólét van, ahol nincs az embereknek szociális problémája, megélhetési félelme ott szarnak az emberek arra, hogy kinek milyen elmebajtól vezérelve van szüksége értelmetlen vagy felesleges jogszabályokra, ráhagyják.
Ahol az embereknek életüket negatívan befolyásoló problémák a mindennapjait megkeserítik, és nincs aki érdemben azzal foglalkozna, megélhetési gondokkal, a lét kérdéseivel küzdenek napi szinten az emberek, azoknak bizony szúrja a szemét a felesleges követelőzés, inkább a saját problémáikat helyezik előtérbe és bizony ilyen az emberi természet, a gyengébbet eltapossák, nem hagyják érvényesülni, saját meglévő értékeiket felbecsülik és nem kívánnak rajta sem osztozni, sem ellenérzésű felekkel egyenlősködni.

Ilyen az élet kérem kedves Hohenzollern, a melegek jogainak megadása nem teszi boldogabbá, okosabbá toleránsabbá az embereket, hanem fordítva, az elégedettség, a szociális biztonság megléte adja meg az evidenciáját a dolognak. A jogok megadása pedig csak akkor ér valamit, ha azokat a jogokat elismerik és elfogadják értően. (még mielőtt arról kezd beszélni ismét, hogy nem azért kellenek a jogok, hogy szeressék, vagy elfogadják a melegeket)
Ha szeretne valóban érdemi segítséggel lenni és megismertetni az emberekkel a melegeket, a valódi érzelmi és emberi kapcsolatok ugyanolyan minőségi és mélységi értékét, várjuk ismeretterjesztő aktivistáink köré akik járnak egyházi közösségekbe, iskolákba, szórakozóhelyekre, felvilágosító rendezvényekre ahol bemutatkozhatnak, akár comingout jelleggel azoknak az embereknek akik mint embert elfogadták már őket, annélkül, hogy tudtak volna szexuális preferenciájukról.
Jelentkezhet a pride.hu (remélem nem baj, hogy egy kis reklámot csempésztem ide) aktivistáinál, de akár írhat Lajosnak is, nagyon szívesen segítünk majd megtalálnia önmagát, és az utat a valósághoz.
:)

Szerintem Ön nem meleg.
Nyíltan biztosan nem. Valószínűleg látens biszexuális, de önmaga előtt is szégyenli ezt.
Ha nem így lenne, és valóban hinné amit állít arról, hogy nincs mese, majd az EU ezt beszabályozza mit kell elfogadnia és gondolnia az embereknek, akkor megvonta volna már rég a vállát ennek tudatában és lesajnáló mosollyal itt hagyta volna a vitapartnereit.
Ön azonban valami belső kényszertől hajtva erőltet egy idealizált elképzelést, ami biztosítaná, hogy elfogadott és köznapi legyen a másság. Sajnálattal közlöm, nem lesz. Soha. Az ember ilyen. Különbségek vannak, melyeket elfogadunk, de a féllábú embert is megnézik, suttognak a háta mögött, a csúnyát is, és a szellemileg elmaradottat is lesajnálják. (bár ez utóbbiban önnek az eddig látottakl alapján van gyakorlata, tehát nem új dolog önnek)

Tehát még egyszer mondom, ha valós segítségként szeretne harcolni szeretettel várjuk bármelyik aktivista csoportba, igazi melegek mellé, akiknek van tapasztalata és gyakorlata miként lehet megváltoztatni az emberek mentalitását és gondolkodását a melegekről.